Xiaomi Poco X3 NFC: Νέα ενημέρωση λογισμικού

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατόχους του Xiaomi Poco X3 NFC αφού η συσκευή έλαβε ένα νέο software update. Πριν περάσουμε στις λεπτομέρειες, θα θέλαμε να σταθούμε στο γεγονός πως έχει γίνει ανάρπαστο και κερδίζει τους καταναλωτές που ψάχνουν μία οικονομική αλλά τίμια συσκευή.

Τι είναι το NFC

Xiaomi Poco X3 NFC
Poco X3 NFC update

Πίσω στο update, η συγκεκριμένη αναβάθμιση διατέθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι που σημαίνει πως είναι διαθέσιμη και για “Ελληνικά” Poco X3 που τρέχουν την Global έκδοση του MIUI 12. Μετά την αναβάθμιση το λειτουργικό της συσκευής περνάει στην έκδοση MIUI 12.0.4 (QJGEUXM), η οποία είναι stable. Το μέγεθος του update ξεπερνά τα 240MB, κάτι που σημαίνει πως καλό θα ήταν να το κατεβάσετε μέσω του WiFi δικτύου σας. Όπως πάντα, είναι απαραίτητο η συσκευή σας να είναι καλά φορτισμένη πριν την εγκατάσταση.

Πέρα από γενικές διορθώσεις, όπως ένα bug που αφορούσε τον ήχο της συσκευής όταν έκλεινε η οθόνη, η συγκεκριμένη αναβάθμιση περιλαμβάνει και το Android Security Patch του Οκτωβρίου 2020. Όπως είπαμε και στην αρχή του άρθρου, η συγκεκριμένη είδηση είναι ευχάριστη καθώς η Poco δείχνει να ενδιαφέρεται για την συσκευή της και να διαθέτει ταχύτατα τα Security Patches.

OnePlus Nord Android