Η Xiaomi ετοιμάζει νέο τμήμα για να “μαζέψει” το MIUI…

Δεν είναι ψέμα πως το MIUI της Xiaomi έχει εξελιχθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια. Το παραπάνω αφορά τόσο την εμφάνιση του, αλλά και τις διαθέσιμες λειτουργίες. Πλέον δεν έχει τίποτα να ζηλέψει σε χαρακτηριστικά από τα Android skin άλλων κατασκευαστών, τουλάχιστον σε εμφάνιση. Ταυτόχρονα, οπτικά παραμένει ευχάριστο και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τις πρώτες του εκδόσεις.

MIUI

Παρά τις όποιες προσθήκες και βελτιώσεις, τα bugs παραμένουν, όπως συμβαίνει και με τα περισσότερα software. Ειδικότερα στην περίπτωση της Xiaomi, αφού μιλάμε για μία εταιρία με εκατοντάδες συσκευές στην αγορά.

Βρες εδώ τα καλύτερα κινητά

Η εταιρία παραδέχτηκε πως πλέον η κατάσταση έχει “ξεφύγει” και ήδη βρήκε τη λύση. Η νέα MIUI Pioneer Team είναι υπεύθυνη για την διόρθωση των προβλημάτων του MIUI. Η ομάδα θα έχει την έδρα της στη Κίνα και θα συγκεντρώνει δεδομένα και πληροφορίες από τις αναφορές των χρηστών. Έπειτα θα ενημερώνει τα αρμόδια τμήματα ώστε να προχωρούν οι διορθώσεις.

Όπως θα καταλάβατε η ομάδα θα έχει στενές σχέσεις με τη κοινότητα της Xiaomi. Ευτυχώς, παρά την εγκατάστασή της στην Κίνα, θα ασχολείται και με τη Global έκδοση του λειτουργικού της. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα πιάσει δουλειά, όμως αναμένουμε να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει αυτή η αλλαγή στο MIUI.

Asus ZenFone 8 Android