Διαρροή αποκαλύπτει τις Xiaomi συσκευές που θα λάβουν MIUI 12 update

Μία ενδιαφέρουσα λίστα ήρθε στην δημοσιότητα πριν λίγες ώρες, η οποία φαίνεται να αποκαλύπτει συσκευές της Xiaomi που θα αναβαθμιστούν σε MIUI 12. Πιο συγκεκριμένα η λίστα έφτασε στα χέρια της ιστοσελίδας gizmochina, ωστόσο η εγκυρότητά της δεν είναι σίγουρη, άρα οι πληροφορίες σε αυτήν δεν θα πρέπει να θεωρηθούν επίσημες.

Xiaomi MIUI 12

Ποια κινητά θα πάρουν MIUI 12;

Ωστόσο αξίζει να ρίξουμε σε αυτήν μία ματιά αφού αποκαλύπτει τις πρώτες συσκευές των Xiaomi και Redmi που θα λάβουν το αναβαθμισμένο Android skin της εταιρίας. Συνολικά, σε αυτή εμφανίζονται 23 συσκευές, ανάμεσά τους βρίσκονται τα περισσότερα δημοφιλή smartphone της εταιρίας, όπως τα Xiaomi Mi 10, Mi 9, Mi Mix 3, Redmi K30, Redmi Note 8, and Redmi Note 7. Ακολουθεί η πλήρης λίστα:

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε οι παραπάνω συσκευές θα λάβουν το μεγάλο αυτό update. Όμως ξέρουμε πως το MIUI 12 θα φέρει αρκετές βελτιώσεις, όπως η αναβαθμισμένη navigation bar, νέες χειρονομίες, αλλά και ένα νέο σύστημα ειδοποιήσεων. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι συσκευές αυτές ίσως δεν είναι οι μόνες που θα αναβαθμιστούν στη νέα έκδοση του MIUI, αλλά ίσως υπάρξει αργότερα και ένα δεύτερο κύμα συσκευών.

OnePlus Nord Android