Γιατί το Xiaomi Mi6 θα καθυστερήσει μέχρι τέλη Ιούνιου;

Όποιος ασχολείται και διαβάζει τα άρθρα μας σίγουρα έχει καταλάβει το λόγο που τελικά το Xiaomi Mi6 θα καθυστερήσει τόσο πολύ. Αρχικά η Xiaomi ανακοίνωσε πως στις 28 Απριλίου θα ξεκινήσει μαζικά η διάθεση του κορυφαίου κινητού, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ φυσικά. Το Mi6 φοράει το πιο δυνατό chipset στο κόσμο αυτή τη στιγμή όπως εξάλλου και άλλες αντίστοιχες flagship προτάσεις.

Το Galaxy S8 που αυτές τις μέρες ετοιμάζω το review του, φοράει SnapDragon 835 όπως και το Mi6. Θα μου πείτε τώρα πως συνδέετε αυτό με την καθυστέρηση του Mi6; Υποθετικά πάντα, μια χαρά συνδέεται. Η σειρά S8 ξεκίνησε τη κυκλοφορία της τον Απρίλιο και οι πωλήσεις φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστούν περισσότερα SnapDragon 835 chipset.

Βρείτε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi 6.

Xiaomi Mi6

[alert-success]

To ξέρατε πως ένα μεγάλο μέρος του SnapDragon 835 κατασκευάζεται από τη Samsung; Τώρα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν λίγο τα πράγματα…

[/alert-success]

Όπως καλά καταλάβατε, η Samsung έδωσε προτεραιότητα στα δικά της κινητά και αποφάσισε να “κρεμάσει” τη Xiaomi για περίπου 2 μήνες στη παροχή των SnapDragon 835. Όλη αυτή η καθυστέρηση θα κάνει ζημιά στο Mi6, αφού μετά από 2 μήνες θα αναγκαστούν να ρίξουν λίγο τη τιμή και έτσι θα χάσουν πολλά, από τις υψηλές αρχικές τιμές. Την είδηση δεν την έβγαλα από το μυαλό μου, γνωστός συνεργάτης μας στη Κίνα, μας ενημέρωσε πως τα Xiaomi Mi6 είναι έτοιμα αλλά δεν υπάρχουν oι SnapDragon 835 στα νούμερα που αρχικά είχαν συμφωνήσει.

Xiaomi Mi6 τιμή: H τιμή αυτή τη στιγμή για αγορά από Κίνα έχει διαμορφωθεί περίπου στα 500$, ανάλογα το κατάστημα. Επίσης κάποια καταστήματα υποστηρίζουν πως έχουν εξασφαλίσει μερικά κομμάτια για αποστολή εντός Μαΐου. Για την ακρίβεια μέχρι στιγμής έχουν φύγει μόνο 80.000 χιλιάδες Mi6 που δε φτάνουν να καλύψουν τη ζήτηση του ούτε για μισή μέρα στη Κίνα.

Asus ZenFone 8 Android