Νέο πιο οικονομικό laptop ανακοίνωσε η Xiaomi για εργασία και μάθηση εξ αποστάσεως

Μπορεί οι περισσότεροι να έχουμε συνδυάσει την Xiaomi με κινητά τηλέφωνα, ωστόσο δραστηριοποιείται σε έναν πολύ ευρύτερο τομέα. Αυτός περιλαμβάνει και τους φορητούς υπολογιστές. Η τελευταία πρόταση της εταιρίας στην κατηγορία είναι άκρως ενδιαφέρουσα και έρχεται την κατάλληλη στιγμή.

Xiaomi Mi Notebook 14

Ο λόγος για το Xiaomi Mi Notebook 14 e-learning edition, ένα laptop που βασίζεται στο βασικό Mi Notebook 14. Όπως θα καταλάβατε από το όνομά του, το νέο laptop έχει συγκεκριμένο λόγο κυκλοφορίας και αυτός είναι η πανδημία του COVID-19. Ο αριθμός των ατόμων που χρειάζονται μία συσκευή για εργασία ή μάθηση εξ αποστάσεως έχει εκτοξευτεί και η Xiaomi άρπαξε την ευκαιρία.


Μην ξεχνάς πως για μία απροβλημάτιστη εμπειρία περιήγησης είναι απαραίτητη και μία καλή ταχύτητα internet. Τρέξε το speedtest αν νομίζεις πως κάτι δεν πάει καλά με τη γραμμή σου.


Το Mi Notebook 14 είναι ένα οικονομικό laptop με αξιοπρεπέστατα χαρακτηριστικά για όσους θέλουν να κάνουν την δουλειά τους άνετα και γρήγορα. Διαθέτει τον Intel Core i3 – 10110U επεξεργαστή 10ης γενιάς και κάνει χρήση του ενσωματωμένου chipset γραφικών UHD Graphics 620. Όσον αφορά την μνήμη έχουμε 8GB μνήμης RAM DDR4 και έναν SSD 256GB.

Xiaomi Mi Notebook 14

Η οθόνη του είναι τεχνολογίας IPS, ενώ διαθέτει webcam στο πάνω μέρος της. Όσον αφορά την αυτονομία, η 46Wh μπαταρία του υπόσχεται 10 ώρες κανονικής χρήσης και φόρτιση στο 50% μόλις σε 35 λεπτά. To laptop διαθέτει ένα καλό πληκτρολόγιο, μία θύρα HDMI, δύο USB 3.1, μία USB 2.0 καθώς και υποδοχή 3.5mm. Παράλληλα, ενδιαφέρον παρουσιάζει η δυνατότητα ξεκλειδώματος με το Mi Band αλλά και τα καλορυθμισμένα stereo ηχεία του.

Xiaomi Mi Notebook 14

Η κατασκευή του είναι από αλουμίνιο, κάνοντας το ανθεκτικό και καλαίσθητο. Η τιμή του Xiaomi Mi Notebook 14 e-learning edition είναι στα $470 στην αγορά της Ινδίας. Ελπίζουμε να έρθει και από τα μέρη μας, καθώς είναι μία οικονομική πρόταση με καλά χαρακτηριστικά για όσους δουλέψουν από το σπίτι στον καιρό της καραντίνας.

Τέλος, είναι αρκετά πιθανό να το δούμε και διαθέσιμο με κουπόνι για αγορά από Κίνα χωρίς τελωνείο κοντά στα 399€ ή και πιο χαμηλά. Μία αρκετά ανταγωνιστική τιμή γι’ αυτά που προσφέρει.

OnePlus Nord Android