Το Xiaomi Mi Note 10 Pro ξεπέρασε το Huawei P30 Pro σε φωτογραφικές δυνατότητες!

Όλα δείχνουν ότι το μέλλον της φωτογραφίας για τα smartphones τουλάχιστον βρίσκεται στα MP και στο pixel binning. Αυτό ακριβώς κάνει και το Xiaomi Mi Note 10 Pro όπως και πολλά άλλα κορυφαία φωτογραφικά κινητά. Φωτογραφικά βέβαια προσπάθησε να ξεχωρίσει και το Xiaomi Redmi Note 8 Pro (χαρακτηριστικά) χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

xiaomi mi note 10 pro dxomark

Η Xiaomi με το Mi Note 10 Pro έπαιξε πραγματικά ένα απίστευτα έξυπνο marketing “παιχνίδι” με σκοπό να εκθρονίσει το Huawei P30 Pro από την κορυφή του dxomark και το κατάφερε.

Βρες εδώ τα όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi Note 10, αλλά και την τιμή του!

Η Xiaomi γνώριζε καλά πως για να ανέβεις ψηλά στη βαθμολογία του dxomark αρκεί να προσφέρεις πολλές φωτογραφικές δυνατότητες για να κερδίσεις περισσότερους πόντους. Εξάλλου οι δοκιμασίες του dxomark δεν εστιάζουν στην ουσία, παρά στις λεπτομέρειες και τις δυνατότητες που ο χρήστης δεν θα χρειαστεί σχεδόν ποτέ…

xiaomi mi note 10 pro κάμερα

Παρόλο όμως που έχουν την ίδια συνολική βαθμολογία στο dxomark αποφάσισαν να κρατήσουν στη κορυφή το Huawei Mate 30 Pro παρόλο που το Xiaomi Mi Note 10 Pro είναι η πιο πρόσφατη συσκευή που αξιολόγησαν και έπρεπε να βρίσκεται αυτή στη κορυφή.

Γιατί το Mi Note 10 ξεπέρασε φωτογραφικά το Mate 30 Pro

Τα πράγματα είναι απλά, η Xiaomi έπαιξε το “παιχνίδι” του dxomark με μία συσκευή μεσαίας κατηγορίας για να εκθρονίσει το P30 Pro και τα κατάφερε. Δεν είναι ανάγκη να εστιάσουμε στις λεπτομέρειες, το Xiaomi Mi Note 10 Pro κοστίζει τα μισά χρήματα από το P30 Pro και μόνο γι’αυτό είναι ο νικητής της σύγκρισης.

Asus ZenFone 8 Android