Xiaomi Mi Mix 3 Χαρακτηριστικά – Αυτό είναι το “απόλυτο” κινητό

Το Xiaomi Mi Mix 3 είναι γεγονός! Το πρώτο συρταρωτό και με το μεγαλύτερο screen to body ratio κινητό της Xiaomi ήρθε για να εντυπωσιάσει. Ο συρταρωτός μηχανισμός του Mi Mix 3 είναι μαγνητικός και με αυτόν αποκαλύπτονται οι 2 selfie κάμερες, αλλά και χρησιμεύει ώστε να απαντάμε σε κλήσεις με στυλ!

Xiaomi Mi Mix3 Χαρακτηριστικά

Xiaomi Mi Mix 3 Χαρακτηριστικά

Η οθόνη του έχει διαγώνιο 6.4″ και είναι τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση FHD+. Φοράει ότι πιο καινούργιο και δυνατό υπάρχει αυτή τη στιγμή. Το Xiaomi Mi Mix 3 εξοπλίστηκε με τον SnapDragon 845 και η πιο δυνατή και ακριβή έκδοση του θα έχει 10GB RAM! Το καλό όμως είναι πως ακόμα και η βασική έκδοση του υπερκαλύπτει σχεδόν τους πάντες με 6GB RAM και 128GB ROM.

Xiaomi Mi Mix3 Χαρακτηριστικά

Το screen to body ratio σύμφωνα με την Xiaomi “αγγίζει” το εντυπωσιακό νούμερο του 93.4%! Οι δύο μπροστινές selfie κάμερες που αποκαλύπτονται είναι 24MP + 2MP για το βάθος πεδίου. Συνολικά έχει 4 κάμερες οπότε οι άλλες δυο είναι στη πλάτη και είναι και οι δυο 12MP. Ο βασικός αισθητήρας είναι ο Sony ΙΜΧ576 ο οποίος μπορεί να κάνει Pixel Binning για ακόμα πιο φωτεινές φωτογραφίες σε περιβάλλον με μέτριο φωτισμό. Όμως όταν γίνεται αυτό τα MP πέφτουν μόλις στα 6, το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό. Ας δούμε και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Xiaomi Mi Mix3 Χαρακτηριστικά

Οι δυο κάμερες στη πλάτη είναι 12MP και ο βασικός αισθητήρας είναι ο Sony IMX363 με διάφραγμα f/1.8. Η δεύτερη κάμερα στη πλάτη είναι μία συνηθισμένη telephoto με f/2.4. Μέχρι στιγμής η Xiaomi φαίνεται να είναι περήφανη για τις φωτογραφικές δυνατότητες του Xiaomi Mi Mix 3 και έχει ανεβάσει μέχρι και “συγκριτικό” που “υπονοεί” πως το night mode του Mi Mix 3 είναι καλύτερο από αυτό του Huawei P20 Pro!

Xiaomi Mi Mix3 Χαρακτηριστικά

Φυσικά οι AI λειτουργίες δεν απουσιάζουν και το Mi Mix 3 (επιτέλους για την Xiaomi) μπορεί να καταγράψει βίντεο 1080p στα 6οfps που είναι και η πιο ιδανική ανάλυση για καταγραφή βίντεο. Η δυνατότητα για καταγραφή σε ανάλυση 4K δεν απουσιάζει.

Xiaomi Mi Mix 3 Χαρακτηριστικά

Τι λείπει;

  • Δεν υπάρχει δυνατότητα για επέκταση της μνήμης με MicroSD, αλλά ευτυχώς προσφέρει ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης από 128GB έως 5125GB!
  • Δεν έχει θύρα jack 3.5χιλ, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο αντάπτορας USB Type-c σε jack 3.5χιλ.
  • Δεν έχει FM Radio.
  • Η μπαταρία δεν είναι μεγάλη, αλλά ικανοποιητική.Xiaomi Mi Mix3 Χαρακτηριστικά

Αξίζει η αγορά του Xiaomi Mi Mix 3;

Αυτά που δεν προσφέρει είναι πραγματικά λίγα μπροστά σε αυτά που προσφέρει και ειδικά για τα χρήματα που ζητάει. Η αρχική τιμή για το βασικό μοντέλο έχει διαμορφωθεί στα 420€ περίπου για την έκδοση με τα 6GB RAM και 128GB ROM. Το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι να λογικευτεί η τιμή και να το αγοράσουμε από το εξωτερικό.

Ασύρματος φορτιστής στο κουτί;

Πολύ καλό για να είναι αληθινό σκέφτηκα όταν το είδα. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν το Xiaomi Mi Mix 3 να έρχεται με ασύρματο φορτιστή μέσα στο κουτί! Σύμφωνα με τα πρώτα unboxing της βασικής έκδοσης με 6GB RAM το κουτί τελικά θα συμπεριλαμβάνει ασύρματο φορτιστή 10W!

Xiaomi Mi Mix 3 Χαρακτηριστικά

Xiaomi Mi Mix 3 | Τιμή | Διαθεσιμότητα

  1. Όπως είπαμε η βασική έκδοση 6/128 θα ξεκινάει από περίπου 420€.
  2. Αμέσως μετά στα 450€ θα είναι η έκδοση με τα 8/128.
  3. Στα 505€ το 8/256.
  4. Τέλος το πιο ακριβό Xiaomi Mi Mix 3 με 10GB RAM και 512GB ROM θα κοστίζει 630€.

Οι προ παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πωλήσεις για την αγορά της Κίνας θα ξεκινήσουν στις 1 Νοεμβρίου. Μείνετε συντονισμένοι στο Facebook Page του TechValue.gr για τα σχετικά κουπόνια!

Asus ZenFone 8 Android