Αυτό είναι το Xiaomi Mi Mix 2, διαρρέει ώρες πριν την ανακοίνωση

Το Xiaomi Mi Mix 2, όλοι το περιμένουμε με αγωνία για να δούμε πώς θα μπορέσει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό φέτος. Όλα τα Xiaomi Mi Mix 2 χαρακτηριστικά έχουν σχεδόν διαρρεύσει. Έχουμε δει πώς είναι η πλάτη και αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι πώς τελικά θα είναι από μπροστά και πόσο μεγάλη επιφάνεια θα καλύπτει η οθόνη.

Μας λύθηκε όμως και αυτή η απορία. Το Mi Mix 2 διέρρευσε στο weibo και πλέον γνωρίζουμε πώς είναι από μπροστά, κάνοντας τη σημερινή ανακοίνωση λίγο αδιάφορη. Μην ξεχνάμε πως σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου, θα ανακοινωθεί επίσημα.

mi mix 2

Δεν υπάρχει κάποια μεγάλη διαφορά στο screen to body ratio και το μοναδικό bezel του Mi Mix 2 φέτος φαίνεται να είναι λίγο πιο μικρό στο κάτω μέρος. Η κάμερα παραμένει στο κάτω μέρος, αλλά από την εικόνα διέκρινα και ένα μικρό bezel στο πάνω μέρος, που ενδέχεται να είναι για το ακουστικό.

Μην ξεχνάμε πως πέρυσι το ακουστικό του Mi Mix, που δημιουργεί ήχο με δονήσεις, δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικές κριτικές και ένα συμβατικό ακουστικό θα ήταν φυσιολογική κίνηση. Όλα αυτά όμως είναι υποθέσεις, οπότε ας περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωσή του.

από

Asus ZenFone 8 Android