Το Xiaomi Mi Mix 2 δεν ανταποκρίνεται για ολόκληρα λεπτά [video]

Το Xiaomi Mi Mix 2 πρόκειται για την bezel-less σχεδόν ναυαρχίδα του Κινέζου και είναι ένα από τα πιο δημοφιλές κινητά παγκοσμίως. Αυτό όμως όπως φαίνεται δεν είναι αρκετό από μόνο του για να δώσει την απαραίτητη προσοχή και “φροντίδα” η εταιρεία, αφού μετά από πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού το κινητό κολλάει για περίπου 2-3 λεπτά μόνο όταν εκτελείται μία συγκεκριμένη ενέργεια.

https://www.youtube.com/watch?v=2uyfj4YshrY

Xiaomi Mi Mix 2 πρόβλημα

Η αναφορά έγινε από αναγνώστη του TechValue.gr τον οποίο και ευχαριστούμε (Δημήτρης Χαριτίδης), αφού μας έστειλε μέχρι και video ως αποδεικτικό στοιχείο.

Όταν λοιπόν ο χρήστης χρησιμοποιεί το κινητό και δεν έχει κλείσει τις εφαρμογές από τον task manager για αρκετή ώρα και στην συνέχεια τις τερματίσει όλες με μια κίνηση, εμφανίζεται το πρόβλημα και το κινητό από εκείνη τη στιγμή και μετά είναι άχρηστο για περίπου 2 με 3 λεπτά. Καθ όλη την διάρκεια του προβλήματος:

  • Η οθόνη δεν ανταποκρίνεται σε κανένα άγγιγμα
  • Δεν ανοίγει ούτε με το power button
  • Δεν λειτουργεί ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων

Το Xiaomi Mi Mix 2 που εμφάνισε το πρόβλημα δεν κολλάει πουθενά αλλού, ανταποκρίνεται γρήγορα και δεν έχει κανένα άλλο πρόβλημα. Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για κάποιο πρόβλημα στο software του MIUI. Το παρακάτω στιγμιότυπο είναι από την συγκεκριμένη συσκευή που φαίνεται ότι φοράει την τελευταία έκδοση που είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή από την Xiaomi στην global έκδοση.xiaomi mi mix 2 πρόβλημα

Asus ZenFone 8 Android