Αυτό είναι το νέο Gaming ποντίκι της Xiaomi! Πόσο κοστίζει;

Η Xiaomi δειλά δειλά το 2016 έβγαλε στην αγορά το πρώτο της ποντίκι, το οποίο προορίζεται για βασική χρήση. Όμως μετά την ανακοίνωση του πρώτου Gaming φορητού υπολογιστή μπορούμε να πούμε πως ήταν αναμενόμενο να δούμε και το πρώτο Gaming “ποντικό”, το λεγόμενο Mi Gaming Mouse!

Mi gaming ποντίκι

Mi Gaming Ποντίκι

Τα χαρακτηριστικά είναι ακριβώς τα αναμενόμενα, όπως εξάλλου και η τιμή του. Μία από τις πιο σημαντικές δυνατότητες του είναι η ασύρματη, αλλά και η ενσύρματη λειτουργία που διαθέτει. Σύμφωνα με την Xiaomi, η ασύρματη λειτουργία προτείνεται για απλή χρήση γραφείου και η ενσύρματη λειτουργία, για hardcore gaming. Συνόδευεσε το ποντίκι σου με το καλύτερο MousePad!

το καλύτερο οικονομικό gaming ποντίκι

Στο εσωτερικό του τοποθετήθηκε 32-bit ARM επεξεργαστής που μπορεί να προγραμματιστεί μέσα από το ειδικό πρόγραμμα που διαθέτει. Μπορεί να δεχτεί επιτάχυνση μέχρι και 30G και ταχύτητα παρακολούθησης 150IPS, για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια.

οικονομικό gaming ποντίκι

Το κουμπί για τη ρύθμιση του DPI βρίσκεται στην κλασική θέση, δηλαδή στην επάνω μεριά, και δεν έχει ένα αλλά δύο, ώστε να ρυθμίζεται εύκολα στο ιδανικό DPI. Υποστηρίζει μέχρι 7200DPI και υπάρχει μέχρι και ένδειξη που εμφανίζει τα επιλεγμένα DPI! Ο φωτισμός του είναι RGB και διαθέτει 4 διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού.

Mi Gaming Ποντίκι τιμή

Το ποντίκι στην Κίνα πωλείται στα 39$ από την Xiaomi και είναι ήδη διαθέσιμο στο site αγορών από εξωτερικό στα 49€, για όποιον θέλει να το φέρει από τη Κίνα χωρίς τελωνείο.

Mi gaming ποντίκι

Asus ZenFone 8 Android