Xiaomi Mi Band 5: Μάλλον αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες!

Μία από τις πιο διαδεδομένες συσκευές της Xiaomi είναι τα αγαπημένα από πολλούς Mi Band. Κύριος λόγος της επιτυχίας τους, η χαμηλή τιμή, η όμορφη εμφάνιση, αλλά και οι πολλές λειτουργίες. Το Mi Band 4 είναι το τελευταίο μοντέλο της σειράς, το οποίο έφερε και την έγχρωμη οθόνη, όμως μετράει ήδη αρκετούς μήνες στην αγορά. Από ότι φαίνεται η επόμενη γενιά των Mi Band είναι αρκετά κοντά, αφού μέσα από μία διαρροή είδαμε ίσως για πρώτη φορά το Mi Band 5.

Xiaomi Mi Band 5

Πιο συγκεκριμένα, μέσω της ιστοσελίδας Slash leaks ήρθαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες οι οποίες υποστηρίζεται πως δείχνουν την συσκευή. Το Mi Band 5 φαίνεται να είναι όλο μία οθόνη, με ελάχιστα bezel, η οποία όμως διακόπτεται από το capacitive κουμπί της συσκευής. Σύμφωνα με άλλες φήμες, η συσκευή θα έχει οθόνη 1.2″ ιντσών έναντι αυτής των 0.95″ ιντσών που διέθετε το Mi Band 4. Ταυτόχρονα, η συσκευή αναμένεται να έχει NFC, ένα χαρακτηριστικό που μέχρι στιγμής έχουν μόνο τα Mi Band που προορίζονται για την κινεζική αγορά.

Φυσικά οι παραπάνω πληροφορίες δεν είναι σε καμία περίπτωση επίσημες, με τον γνωστό leaker Xiaomi mishka να τις διαψεύδει. Σε κάθε περίπτωση, η ανακοίνωση του νέου fitness tracker δεν μπορεί να είναι πολύ μακριά, αφού αρκετές πηγές υποστηρίζουν πως αυτό θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιούνιο.

OnePlus Nord Android