Xiaomi Mi Band 4 Unboxing Review ??

Τα πράγματα με το Mi Band 4 φέτος είναι ακόμα πιο απλά. Είναι ακόμα πιο καλό και το πιο σημαντικό πιο ανταγωνιστικό από πότε! Από σχεδόν όποια οπτική γωνιά και αν το αναλύσουμε είναι μακράν το καλύτερο smartband. Δείτε το unboxing review του TechValue από πάνω για πιο πολλές λεπτομέρειες.

Όπως αναφέρω και στο βίντεο το μόνο μειονέκτημα που κατάφερα να εντοπίσω και δεν είναι καν και τόσο αντικειμενικό είναι η έλλειψη ασύρματων πληρωμών για την Ευρώπη. Στην Κίνα η έκδοση με το NFC μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά πράγματα όπως για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και για ασύρματες πληρωμές.

Δυστυχώς όμως η international έκδοση δεν έχει NFC και στην Ευρώπη δεν υποστηρίζει ασύρματες πληρωμές ή κάτι άλλο. Την στιγμή που εδώ και χρόνια πραγματοποιούνται ακόμα και στην Ελλάδα πληρωμές με smartbands και το Mi Band 4 ακόμα δεν έχει για μένα είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα. Η τεχνολογία εξελίσσεται και η Xiaomi μας κρατάει πίσω επειδή δεν θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την Ευρώπη.

Αν εξαιρέσουμε αυτό το μικρό λάθος το Mi Band 4 είναι πραγματικά το καλύτερο smartband που μπορείς να βρεις. Ακολούθησε τον οδηγό για αγορές από Κίνα και βρες κάτω από 30€.

Asus ZenFone 8 Android