Ξεκλείδωμα laptop μέσω των Mi Band 3 και 4 με το τελευταίο update

Μετά από μήνες αναμονής τα fitness trackers της Xiaomi έλαβαν μία νέα ενημέρωση λογισμικού που προσθέτει νέα λειτουργία. Οι δύο συσκευές είχαν να δουν νέο χαρακτηριστικό από τον προηγούμενο Νοέμβριο αφού παρά τα μηνιαία update που λάμβαναν για λόγους σταθερότητας, δεν λάμβαναν καμία επιπλέον λειτουργία.

Xiaomi Mi Band ξεκλείδωμα laptop

Xiaomi Mi Band ξεκλείδωμα laptop

Πιο συγκεκριμένα μετά το νέο update τα Mi Band 3 και 4 θα είναι σε θέση να ξεκλειδώνουν laptop, κάτι αρκετά έξυπνο και χρηστικό. Για να το χρησιμοποιήσει κανείς θα χρειαστεί το laptop του να διαθέτει Windows 10, ενώ για την ώρα η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στην Ινδία. Μέχρι πρότινος όποιος ήθελε κάτι παρόμοιο έπρεπε να εγκαταστήσει μία τρίτη εφαρμογή, για να μπορέσει να ξεκλειδώνει το laptop του μέσω του Mi Band.

Ταυτόχρονα το νέο update φέρνει βελτιώσεις στον μετρητή βημάτων, ώστε να μην καταγράφονται πλέον καταλάθος, μη πραγματικά, βήματα. Παράλληλα, update έλαβε και η εφαρμογή Mi Fit στην οποία προστέθηκε η δυνατότητα σύνδεσης με Apple ID. Μόλις ανοίξετε την αναβαθμισμένη εφαρμογή, θα ξεκινήσει αυτόματα η αναβάθμιση του firmware του Mi Band 3 ή 4 που έχετε συνδέσει με αυτή.

OnePlus Nord Android