Συνεχίζει να απογοητεύει το Xiaomi Mi A3, μάζεψαν 5500 αιτήσεις για Android 10!

Η Xiaomi με τη σειρά Mi A έκανε δυνατή είσοδο στο stock Android για πρώτη φορά με το Mi A1 το 2017. Οι Android One συσκευές φυσικά σαν hardware παραμένουν εξαιρετικές TechValue προτάσεις, αλλά το stock Android και οι αναβαθμίσεις είναι ακόμα ένας σημαντικός λόγος για να τα επιλέξεις.

Η απογοήτευση έρχεται από την αρκετά αργοπορημένη αναβάθμιση των Xiaomi Mi A2 και Mi A3 σε Android 10. Στο πρώτο ήταν λογικό να καθυστερήσει η αναβάθμιση, αλλά στο Xiaomi Mi A3 έχει καθυστερήσει σχεδόν 3 μήνες από την προγραμματισμένη ημερομηνία. Σε ένα τόσο φρέσκο κινητό με Android One που η Xiaomi ανακοινώνει μόνο μία φορά τον χρόνο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τόσο μεγάλη καθυστέρηση.

Xiaomi Mi A3 χαρακτηριστικά

Xiaomi Mi A3 Android 10

Μάλιστα η απογοήτευση είναι τόσο μεγάλη από τους κατόχους του Xiaomi Mi A3 που έχουν ήδη συγκεντρώσει περίπου 5.500 χιλιάδες “αιτήσεις” στο change.org. Με σκοπό φυσικά να πιέσουν την Xiaomi να αναβαθμίσει επιτέλους το Mi A3 σε Android 10.

Δε τελειώνει έτσι απλά όμως. Φαίνεται πως η Xiaomi παραμένει πάνω από όλα μία εταιρία που ασχολείται με το marketing. Κάπως έτσι λοιπόν πήρε την απόφαση να αναβαθμίσει πρώτα το παλιό και πετυχημένο Mi A2 σε Android 10 παρά το καινούργιο και “αποτυχημένο” Mi A3. Παρόλα αυτά η Xiaomi πρόσφατα ανακοίνωσε πως θα αναβαθμίσει το Mi A3 σε Android 10 τον Φεβρουάριο.

Asus ZenFone 8 Android

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.