Δείτε το πρώτο διαφημιστικό video του Xiaomi Mi A1

To Xiaomi Mi A1 ανακοινώθηκε μόλις σήμερα, με καλά χαρακτηριστικά και κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ανά τον κόσμο. Όπως ήταν επόμενο όμως, ένα κινητό που προορίζεται για τον μέσο χρήστη χρειάζεται marketing. Κάπως έτσι, δημιουργήθηκε το πρώτο διαφημιστικό video για το κινητό.

Φυσικά, κατά τη διάρκεια της διαφήμισης η Xiaomi δίνει έμφαση στο stock Android, αλλά και τις φωτογραφικές δυνατότητες του Mi A1. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τελικά ποιο από τα 2 είναι πιο γρήγορο. Το Mi 5X με MIUI ή το Mi A1 με stock Android.

Μη ξεχνάμε πως και τα 2 κινητά είναι ακριβώς ίδια εμφανισιακά, αλλά και σε επίπεδο hardware. Φοράνε Android Nougat out of the box και η Xiaomi έχει ήδη εγγυηθεί πως θα πάρει Android Oreo μέσα στο 2017 (το Mi A1).

Δυστυχώς όμως, σχεδιαστικά είναι απολύτως αδιάφορο και ίδιο με iPhone. Αυτήν την στιγμή, περιμένουμε με αγωνία το Xiaomi Redmi Note 5, το οποίο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί για κάποιο περίεργο λόγο. Βρες όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi A1 αλλά και το Review.

από

Asus ZenFone 8 Android