Η γρήγορη φόρτιση θα έρθει με νέο update στο Xiaomi Mi A1

Το Xiaomi Mi A1 (review) το έχουμε δει αναλυτικά εδώ στο TechValue και είναι μια πολύ δυνατή πρόταση για αρχάριους και όχι μόνο. Φοράει Android One με την εγγύηση της Google και δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν θα έχει Κινέζικα ή Play Store και πότε θα πάρει ενημερώσεις. Για όλα αυτά φρόντισε η Google στη περίπτωση του Mi A1 και είναι σίγουρη επιλογή για τη μεσαία κατηγορία με μικρές παραχωρήσεις.

Χαρακτηριστικά Xiaomi Mi A1

Στο θέμα μας όμως, πρόσφατα η Xiaomi ξεκίνησε να διανέμει σε beta testers την νέα έκδοση του Android, την Oreo 8.0. Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές από τους beta testers του Oreo, έχει παρατηρηθεί πιο γρήγορη ανταπόκριση του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, και πιο smooth και γρήγορη εμπειρία. Αλλά, υπάρχουν κάποια παράπονα για την διαχείριση των SIM που προφανώς μέχρι το τελικό update θα έχει επιδιορθωθεί.

xiaomi mi a1 oreo update

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ, αφού η Xiaomi αποφάσισε να δώσει μια νέα δυνατότητα με το update σε oreo, με αυτή να είναι η πιο γρήγορη φόρτιση της συσκευής. Βέβαια μας κάνει να αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν κάτι τέτοιο εφόσον έχει να κάνει και με το υλικό (hardware). Μήπως η Xiaomi είχε αυτή τη δυνατότητα προγραμματισμένη για το Oreo ώστε να δείξει καλύτερο πρόσωπο (marketing);

Θα πρέπει να περιμένουμε μόνο λίγες μέρες για να μάθουμε την αλήθεια, όταν το τελικό update δοθεί μαζικά στους χρήστες. Η Xiaomi είχε δώσει προθεσμία στον εαυτό της, μέχρι το τέλος του 2017 και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει!

από | πηγή

Asus ZenFone 8 Android