Xiaomi Mi A1 Android Oreo 8.1 – Tι νέο φέρνει και τι προβλήματα δημιουργεί

Η αναβάθμιση σε Android Oreo 8.1 για το Xiaomi Mi A1 μόλις ξεκίνησε να “διανέμεται” σχεδόν σε κάθε γωνία του κόσμου. Έχει μέγεθος περίπου 1.2GB και εκτός από τα νέα καλούδια, όπως το σκούρο και το ανοιχτό θέμα του Android 8.1, φέρνει και την νέα αναβάθμιση ασφάλειας για τον μήνα Ιούνιο. Παρακάτω μερικές από τις βελτιώσεις και προσθήκες που φέρνει η ενημέρωση:

  • Επιδιόρθωση προβλημάτων
  • Βελτίωση αυτονομίας και απόδοσης
  • Οι εφαρμογές δεν έχουν δικαίωμα για παραπάνω από μια ηχητική ειδοποίηση το δευτερόλεπτο
  • Εμφάνιση στάθμης μπαταρίας για Bluetooth συσκευές
  • Πιο αναλυτική εμφάνιση των δεδομένων WiFi

Προσοχή όμως, καλό θα ήταν να μη βιαστείς για τη συγκεκριμένη αναβάθμιση γιατί αρκετοί χρήστες έχουν αναφέρει διάφορα προβλήματα. Το πιο διαδεδομένο μέχρι στιγμής πρόβλημα είναι πως αρκετοί χρήστες έχασαν όλα τα SMS τους.

xiaomi mi a1 αναβάθμιση πρόβλημα

Ακόμα, κάποιοι αναφέρουν πως έχει δημιουργηθεί θέμα με εφαρμογές που χρησιμοποιούν τον fingerprint αισθητήρα για να ξεκλειδώσουν. Καλό θα ήταν όσοι βασίζεστε από την σωστή λειτουργία του κινητού να κάνετε μερικές μέρες υπομονή.

Δες εδώ το review (αξιολόγηση) του Xiaomi Mi A1 και διάβασε τον οδηγό για αγορές από εξωτερικό για να το αποκτήσεις σε τιμή κάτω από 140€!

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται προβλήματα σε αναβαθμίσεις λογισμικού που αφορούν το Xiaomi Mi A1. Σε προηγούμενη αναβάθμιση είχε δημιουργηθεί σοβαρό θέμα με την κάμερα. Όπως είναι λογικό μας κάνει να αναρωτιόμαστε, ποια ακριβώς είναι η δουλειά της Google σε ότι έχει να κάνει με το Android One πρόγραμμα.

Asus ZenFone 8 Android