Θα έρθει και το Xiaomi Mi A1 επίσημα στην Ελληνική αγορά

99% των Xiaomi κινητών που έχουν έρθει επίσημα στην Ελληνική αγορά εμείς τα “ανακοινώσαμε”, πριν καν βγάλει δελτίο τύπου η ίδια η info quest. Πριν λίγες μέρες βγάλαμε αποκλειστική είδηση πως το Xiaomi Mi6 θα έρθει στην Ελληνική αγορά και φυσικά επιβεβαιώθηκε. Δεν έχουμε πέσει ούτε 1 φορά έξω, μέχρι στιγμής.

To Mi A1 είναι αρκετά παλιό κινητό πλέον, διάβασε για τα καλύτερα κινητά αποκλειστικά από το TechValue.gr, αλλά και δοκίμασε δωρεάν την Μηχανή Σύγκρισης Κινητών.

Αυτήν τη φορά, θα “ανακοινώσουμε” το Xiaomi Mi A1, το πρώτο κινητό της Κινέζικης εταιρείας με stock Android. Φυσικά, θα έρθει στην Ελληνική αγορά και αυτό, χωρίς όμως να γνωρίζουμε πότε ακριβώς. Το μόνο σίγουρο είναι πως η τιμή δεν θα μας αρέσει, αφού μέχρι στιγμής παραμένει ακριβό ακόμα και για αγορά από Κίνα.

Είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί επίσημα η κυκλοφορία του στις 28 του μήνα μαζί με το Mi6, όπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του καταστήματος της Info Quest με προϊόντα της Xiaomi. Η ημερομηνία ανακοίνωσης είναι υποθετική, αλλά γνωρίζουμε πως θα έρθει 100% στην Ελληνική αγορά. Βρείτε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi A1 εδώ.

xiaomi mi a1
Asus ZenFone 8 Android