Το Xiaomi Mi 9 έλαβε νέο update μεγέθους 186MB

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατόχους του Xiaomi Mi 9, αφού πριν λίγες ώρες έγινε διαθέσιμο ένα νέο update. Πιο συγκεκριμένα έγινε διαθέσιμη η ενημέρωση που αναβαθμίζει την Global έκδοση της συσκευής σε MIUI 11.0.9.0, το οποίο περιλαμβάνει και το Security Patch του Απριλίου.

Το συγκεκριμένο update έχει σχετικά μεγάλο μέγεθος 186MB, κάτι που σημαίνει πως ίσως κρύβει ακόμη περισσότερες βελτιώσεις. Για να το εγκαταστήσετε στην συσκευή σας δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το σχετικό μενού στις ρυθμίσεις, ενώ το reboot μετά την εγκατάστασή του είναι απαραίτητο.

Θυμίζουμε πως πριν από αυτό η συσκευή ήταν στην έκδοση 11.0.8.0 με security patch από τον Ιανουάριο του 2020. Όμως αυτό το νέο update δημιουργεί ελπίδες σε όσους ίσως πίστεψαν πως η κινεζική εταιρία θα εγκαταλείψει την συσκευή με λιγότερες αναβαθμίσεις. Θυμίζουμε πως το Xiaomi Mi 9 είχε κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2019 και είχε μία ιδιαίτερα επιτυχημένη εμπορική πορεία.

Αυτή οφειλόταν τόσο στα δυνατά χαρακτηριστικά του, όπως τον Snapdragon 855, AMOLED οθόνη, δυνατή κάμερα και φυσικά στην ανταγωνιστική τιμή του. Τα παραπάνω φυσικά αποτελούν παρελθόν, αφού ο διάδοχός του, το Xiaomi Mi 10 που αποκαλύφθηκε πριν λίγες εβδομάδες, άφησε πίσω την ανταγωνιστική τιμή στο κυνήγι των ακόμα δυνατότερων χαρακτηριστικών και της υποστήριξης 5G.

OnePlus Nord Android