Xiaomi Mi 9 Pro 5G | Το καλύτερο 5G κινητό μέχρι στιγμής;

Το περιμέναμε πως η Xiaomi θα ανακοίνωνε 5G κινητό σύντομα και η ώρα έφτασε. Πρόκειται για το Xiaomi Mi 9 Pro 5G που εκτός από 5G συνδεσιμότητα φέρνει στο τραπέζι και κάποια νέα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα μας κάνουν να ξεχάσουμε εντελώς το 5G!

Xiaomi Mi 9 Pro 5G

Τι νέο φέρνει το Xiaomi Mi 9 Pro 5G συγκριτικά με το “απλό” Xiaomi Mi 9;

  1. Πιο δυνατό chipset Qualcomm SnapDragon 855+.
  2. Μεγαλύτερη μπαταρία 4000mAh.
  3. Πιο γρήγορη ενσύρματη, αλλά και ασύρματη φόρτιση. 45W ενσύρματη και ασύρματη 30W.
  4. Καλύτερο ήχο.
  5. Ακόμα πιο πολύ RAM έως 12GB.
  6. Νέες αποχρώσεις.

Όλα τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουν ίδια με του Xiaomi Mi 9. Η οθόνη έχει διαγώνιο 6.39″, είναι τεχνολογίας OLED και φυσικά κρατάει το δακτυλικό αποτύπωμα κάτω από την οθόνη.

Ακόμα, ένα αρκετά ενδιαφέρον τεχνικό χαρακτηριστικό είναι πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως power bank το Mi 9 Pro 5G με τάση έως 10W. Τέλος, φαίνεται να έχει και πιο μεγάλη έξοδο για το κύριο ηχείο που μάλλον σημαίνει πως θα έχει καλύτερο, αλλά και πιο ποιοτικό ήχο, επιφυλάσσομαι γι’αυτό.

Το καλύτερο 5G κινητό μέχρι στιγμής – Τιμή

Η Xiaomi είναι η πρώτη εταιρεία που δεν θα εκμεταλλευτεί την ταμπέλα “5G” για να οδηγήσει την τιμή στα ύψη. Το Xiaomi Mi 9 Pro 5G θα ξεκινάει από τα 473€ για την βασική έκδοση με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Αν κρίνω από το απλό Mi 9 που πλέον η τιμή του με Banggood (Ελλάδα) φτάνει περίπου τα 295€, το Mi 9 Pro 5G δεν θα αργήσει και αυτό να πέσει κάτω από 400€. Να ελέγχεται τακτικά τα κουπόνια μας στο αποκλειστικό οδηγό για αγορές από Κίνα.

Asus ZenFone 8 Android