Αποκλειστικό: Το Xiaomi Mi 9 μόλις έλαβε την τελευταία μεγάλη αναβάθμιση του!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους κατόχους του Xiaomi Mi 9. Η αγαπημένη συσκευή πολλών έλαβε πριν λίγες ώρες την πολυπόθητη αναβάθμιση σε Android 11.

Ενημέρωση Android 11 Xiaomi mi 9

Η ενημέρωση έγινε διαθέσιμη σε όλες τις Global Mi 9 συσκευές. Αυτή, όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό screenshot που σας εξασφαλίσαμε, φέρνει το Android 11 στο Xiaomi Mi 9 μαζί με το MIUI 12.5! Το μέγεθος της ενημέρωσης είναι 2.4GB και μπορείτε να την βρείτε κανονικά από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Οι αλλαγές που φέρνει το Android 11 και το MIUI 12.5 στις συσκευές είναι αρκετές και δεν αφορούν μόνο το αισθητικό κομμάτι. Για την ώρα, δεν έχουμε συναντήσει κάποιο «ύποπτο» πρόβλημα, με τη νέα ενημέρωση, όμως αν συμβεί θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Παράλληλα, ακόμη δεν έχουμε εικόνα αν τα Mi 9T είδαν την αντίστοιχη ενημέρωση, όμως λογικά σύντομα η ενημέρωση θα εμφανιστεί και σε αυτές τις συσκευές.

Xiaomi mi 9 android 11

Θυμίζουμε πως το Xiaomi Mi 9 κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2019. Διαθέτει τον Snapdragon 855 και οι εκδόσεις του ξεκινούν από τα 6GB μνήμης RAM. Η συσκευή είχε γίνει αρχικώς διαθέσιμη με Android 9.0, είχε λάβει Android 10 και τώρα παίρνει την δεύτερη μεγάλη αναβάθμισή της. Ο λόγος που το Mi 9 είναι μία αγαπημένη συσκευή πολλών, είναι πως πρόκειται ίσως για την τελευταία ναυαρχίδα της Xiaomi που είχε τόσο ανταγωνιστική τιμή, αφού τα Mi 10 και Mi 11 που έγιναν διαθέσιμα αργότερα τιμολογήθηκαν αρκετά πιο υψηλά.

I can only show you the door...