Xiaomi Mi 8 SE, τα δείγματα από τις κάμερες του εντυπωσιάζουν

Το Xiaomi Mi 8 SE είναι το ιδανικό Value For Money για τους πιο διαβασμένους χρήστες εκεί έξω. Δυστυχώς όμως δεν έχει βγει ακόμα η Global ROM με πρωτοφανή καθυστέρηση για τα δεδομένα της Xiaomi που μας κάνει να απορούμε. Παρόλα αυτά όμως παραμένει ένα αξιόλογο κινητό, είναι το πρώτο που φόρεσε τον SnapDragon 710, αλλά και το πιο μικρό σε μέγεθος τουμπανάκι της Xiaomi.

[button-red url=”https://photos.app.goo.gl/pBCW8djwSiAoU8uL8″ target=”_blank” position=”center”]Xiaomi Mi 8 SE δειγματα απο τη καμερα[/button-red]

Ο Θάνος Καλιακούδας, φίλος του TechValue που πλέον είναι κάτοχος του Xiaomi Mi 8 SE, μας έστειλε μερικές φωτογραφίες από τις κάμερα του κινητού για να πάρουμε και εμείς “μάτι”! Το Mi 8 SE έχει βασική κάμερα στη πλάτη 12MP με διάφραγμα f/1.9 και PDAF, αλλά και μία δεύτερη βοηθητική κάμερα για το βάθος πεδίου 5MP f/2.0. Η μπροστινή selfie κάμερα είναι 20MP με f/2.0, αλλά έχει και δικός της led flash!

xiaomi mi 8 se κάμερα

Τέλος, παρόλο την χαμηλή τιμή του για αγορά από Κίνα (περίπου 260€) κατάφερε να κρατήσει και οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED με προστασία Gorilla Glass 5.

Asus ZenFone 8 Android