Xiaomi Mi 8 Lite Χαρακτηριστικά | Με αρχική τιμή 175€ και SnapDragon 660!

Βροχή οι διαφορετικές εκδόσεις του Mi 8, αλλά ίσως το Xiaomi Mi 8 Lite είναι η πιο ενδιαφέρον, αφού έχει αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή κάτω από 200€! Δεν είναι όμως ακόμα ένα καλό κινητό, αφού κατάφερε να ξεχωρίσει και για τις 3 υπέροχες αποχρώσεις που βγαίνει. Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του Mi8 Lite!

Xiaomi mi 8 lite

Xiaomi Mi 8 Lite Χαρακτηριστικά

Δυστυχώς για όλους εμάς που προτιμάμε κινητά με πιο μικρή οθόνη, στα χαρακτηριστικά του Mi8 Lite βλέπουμε σχετικά μεγάλη οθόνη με διαγώνιο 6.26″. Έχει ανάλυση FHD+ και είναι τεχνολογίας IPS, χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε αν έχει κάποια προστασία Gorilla Glass, το οποίο είναι σημαντικό.

Μετά τις υπέροχες χρωματικές επιλογές το chipset του είναι το δεύτερο πιο δυνατό χαρακτηριστικό του. Φοράει τον SnapDragon 660 με 4GB RAM και 64GB ROM για την πιο οικονομική έκδοση του. Για τους πιο απαιτητικούς θα βγαίνει και με 6GB RAM και πιο συγκεκριμένα με 6/64 και 6/128 για την πιο ακριβή έκδοση του.

Xiaomi Mi 8 χαρακτηριστικά

Εκεί που θα μας τα χαλάσει λίγο το Xiaomi Mi 8 Lite είναι σίγουρα η μπαταρία. Έχει χωρητικότητα 3350mAh που δεν είναι μικρή, αλλά με τόσο μεγάλο σώμα θα ήταν εύκολο για την Xiaomi να είχε χωρέσει μία μπαταρία 4000mAh. Τουλάχιστον υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 3.

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι στη πλάτη όπως πλέον γίνεται με τα πιο πολλά οικονομικά κινητά και θα βγαίνει σε βαθύ γκρι σαν ανθρακί, λυκόφως χρυσό και μπλε. Οι κάμερες του φαίνεται να υπόσχονται πολλά και μένει να δούμε πως θα τα πάει σε σύγκριση με το Xiaomi Mi A2. Η βασική κάμερα στη πλάτη είναι 12MP με f/1.9 και έχει μία δεύτερη βοηθητική για το βάθος πεδίου. Η selfie είναι 24MP, το οποίο δεν σημαίνει τίποτα για το αν θα έχει καλή ή όχι selfie κάμερα.

Xiaomi Mi 8 lite

Mi8 Lite τιμή και διαθεσιμότητα

Η Xiaomi ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του Mi8 Lite θα ξεκινήσει στις 25 Σεπτεμβρίου με αρχική τιμή 175€ για το 4/64, 210€ για το 6/64 και τέλος 250€ για το 6/128. Η τιμή του είναι αναμφίβολα πολύ ανταγωνιστική για αυτά που δίνει και όλα θα κριθούν από τις κάμερες του, αφού όπως ισχυρίζεται η εταιρεία έχει κρατήσει αρκετά στοιχεία από τις κάμερες του κανονικού Mi8. Σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμο για αγορά χωρίς τελωνείο από Banggood και Geabest.

Asus ZenFone 8 Android