Το Xiaomi Mi 7 μάλλον θα ανακοιωθεί στις 23 Μαΐου!

Μια αφίσα με ένα φλεγόμενο 7 και το λογότυπο της  Xiaomi, ήταν αρκετές για να πυροδοτήσουν τις φήμες για την παρουσίαση της επόμενης ναυαρχίδας της Xiaomi, το Mi 7 στις 23 Μαΐου. Το Mi 7 είναι πλέον μία παλιά συσκευή, βρες εδώ τα Καλύτερα Κινητά και Σύγκρινε τα εδώ!

Η αφίσα μοιάζει αρκετά με αυτές που χρησιμοποιεί η Xiaomi στα teaser της, όμως αυτό που προβληματίζει είναι η χαμηλή της ανάλυση και το γεγονός ότι δε δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Weibo αλλά βρέθηκε σε άλλο σημείο μέσα στη σελίδα.

Φυσικά αυτό δεν υποβαθμίζει καθόλου την πληροφορία, αλλά αν θυμηθούμε πως η παρουσίαση του Mi 6 έγινε τον περασμένο Απρίλιο, η στιγμή για την ανακοίνωση του Mi 7 είναι η κατάλληλη.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά που έχουμε από διαρροές και φήμες για το Xiaomi Mi 7, είναι ο Snapdragon 845 και τα 8GB μνήμης RAM, καθώς και ο αναγνώστης αποτυπωμάτων πάνω στην οθόνη του, που πιθανώς να έχει στο πάνω μέρος της notch.

Πρόσφατα είδαμε ένα screen protector που υποτίθεται προορίζεται για το Mi 7 και τώρα είδαμε άλλο ένα ίδιο.

Φήμες ή όχι, θα πρέπει να περιμένουμε επίσημη ενημέρωση από την Xiaomi τόσο για την παρουσίαση και όσο για τα χαρακτηριστικά της συσκευής, αν δεν υπάρξει κάποια άλλη διαρροή.

Πηγή