Xiaomi Mi6 Plus, αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που διαρρέει

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την ανακοίνωση του Xiaomi Mi6 ! Η αγωνία είναι μεγάλη για τους εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς της εταιρείας και τους καταλαβαίνουμε. Μετά το εξαιρετικό Xiaomi Mi5, ανυπομονούμε να δούμε τι θα προσφέρει φέτος το Mi6. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε από διαρροές πως θα έχει οθόνη 5.15″, αλλά και διπλή κάμερα στη πλάτη  που είναι ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή.


Xiaomi Mi6 Plus | Η την πρώτη εικόνα

12 Απριλίου 2017 – Αριστειδόπουλος

Είναι γεγονός! Έχουμε τις πρώτες εικόνες του Xiaomi Mi6, αλλά και Xiaomi Mi6 Plus λίγες μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση! Το TechValue.gr πρώτο στο κόσμο σας παρουσιάζει τις 2 νέες τρομερές flagship προτάσεις του Κινέζου!

Το βασικό Xiaomi Mi6 το έχουμε σε μαύρο χρώμα και, σχεδιαστικά, φαίνεται ελάχιστα πιο μαζεμένο στα bezel πάνω και κάτω. Τελικά φαίνεται να έχει μια κάμερα και δίπλα το LED flash. Ο fingerprint αισθητήρας παραμένει στη πρόσοψη του κινητού.

Το dual camera setup είναι γεγονός για το Xiaomi Mi6 Plus και οι καμπύλες στις άκρες ακόμα πιο έντονες. Δεν είναι ανάγκη να αναλύσουμε κάτι άλλο. Ας περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για να μάθουμε τα πάντα. Τις εικόνες μας τις έστειλε το gearbest και ευχαριστούμε πολύ τον Χρήστο από το DoctorAndroid.gr που μας βοήθησε να τις βρούμε. Τις ανεβάζουμε με μια μικρή επιφύλαξη.

xiaomi mi6 plus


Xiaomi Mi 6: Φήμες το θέλουν να έρχεται με αισθητήρα IMX400 της Sony

13 Μαρτίου 2017

Φέτος η βασική έκδοση θα ξεκινάει από τα 4GB RAM / 32GB ROM με αρχική τιμή μόλις 268€. Το μόνο που ελπίζω φέτος είναι, το πιο οικονομικό Mi6, να μην έχει κλειδωμένο χρονισμό στον CPU, όπως έγινε και πέρυσι. Βέβαια, σύμφωνα με τις διαρροές υπάρχει ενδεχόμενο το Xiaomi Mi6 να έρθει με SnapDragon 821 και όχι 835 που θα δούμε σίγουρα στο Mi6 Plus μοντέλο.

Πάλι σύμφωνα με φήμες, θα ανακοινωθεί 11 ή 18 Απριλίου. Ή ποιος ξέρει; Μπορεί πρώτα να δούμε το Plus και μετά, στις 18, το πιο “απλό”. Υπομονή λίγες μέρες μόνο!

Ήδη έχουν διαρρεύσει αρκετές πληροφορίες για το Xiaomi Mi 6, τον διάδοχο του Mi 5 που είχε παρουσιαστεί στην έκθεση MWC, πέρυσι. Μόλις πριν από λίγες ώρες, κυκλοφόρησαν ορισμένες νέες φήμες από την περιοχή της Κίνας, οι οποίες αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσουν δυο διαφορετικές εκδόσεις του Mi 6, μια με οθόνη των 5.15 ιντσών, όπως του Mi 5 και μια των 5.7 ιντσών για τους λάτρεις των phablets συσκευών.

Και οι δυο θα είναι εξοπλισμένες με Snapdragon 835 SoC. Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι το Mi 6 θα καταφθάσει με αισθητήρα IMX400, τον οποίο είχε αποκαλύψει η Sony μόλις πριν από ένα μήνα. Ο αισθητήρας αυτός της κάμερας είναι ο ίδιος με αυτόν που βρίσκεται και στο εσωτερικό του Xperia XZ Premium.

Να επισημάνουμε, ότι προηγούμενες φήμες το ήθελαν να έρχεται με αισθητήρα IMX386. Και πράγματι, κάτι τέτοιο φαντάζει πιο πιθανό, άλλωστε γιατί να θέλει η Sony να μοιραστεί έναν high-end αισθητήρα με έναν ανταγωνιστή από τις πρώτες κιόλας ημέρες κυκλοφορίας του; Από την άλλη, ίσως εξοπλιστεί με μια «lite» έκδοση του IMX400, ο οποίος θα περιορίζει τις δυνατότητές του στα 480fps και δεν θα προσφέρει τη δυνατότητα καταγραφής video στα 960fps του Xperia XZ Premium. Η φημολογούμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του Xiaomi Mi 6 είναι η 16η Απριλίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο techvalue.gr όπου θα σας ενημερώσουμε για κάθε νεότερη εξέλιξη. Βρείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi6 εδώ.

Asus ZenFone 8 Android