Η αποσυναρμολόγηση του Xiaomi Mi 4i λέει πολλά

Ο Hugo Barra παρουσίασε επίσημα το Xiaomi Mi 4i στη σκηνή, αλλά όπως φαίνεται δε φοβάται να λερώσει τα χέρια του και να παρουσιάσει τα μηχανικά του μέρη, ανοίγοντας ο ίδιος το smartphone.

Το Xiaomi Mi 4i, μας λέει ο Barra, έχει την πιο μικροσκοπική μητρική (motherboard) που έχει σχεδιάσει ποτέ η εταιρεία. Οι δυο όψεις της μητρικής είναι γεμάτες με εξαρτήματα. Όπως φαίνεται και στο video, οι θέσεις για τις δυο κάρτες SIM πιάνουν τον πιο πολύ χώρο στη μητρική όπως και η κεραία, ώστε να υποστηρίζει τις απαραίτητες συχνότητες.

Ακόμα, μας εξηγεί πως η μητρική έπρεπε να είναι πολύ μικρή, ώστε να καταφέρουν να χωρέσουν τη μεγάλη 3150mAh μπαταρία σε ένα τόσο μικρό σώμα. Το πάχος της οθόνης αλλά και της μπαταρίας είναι αυτό που καθορίζει και το πάχος του smartphone.

Η οθόνη μαζί το γυαλί αφής είναι πιο λεπτά ακόμα και από μια πιστωτική κάρτα, φυσικά το γυαλί είναι Gorilla Glass 3. Η δουλειά που έχει γίνει για το Xiaomi Mi 4i είναι τόσο λεπτομερής που η μητρική είναι πιο μικρή ακόμα και από την ναυαρχίδα της εταιρείας, το Note.

[youtube id=”NZKmnMxmIB4″ width=”600″ height=”340″ position=”center”]

Xiaomi Mi 4i

πηγή

Asus ZenFone 8 Android