Διέρρευσαν χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi 12, 200MP η κάμερα από την Olympus

Μπορεί η κυκλοφορία του Xiaomi Mi 12 να απέχει ακόμη αρκετούς μήνες, έχουμε όμως τις πρώτες πληροφορίες για αυτό. Ο κινέζος leaker Digital Chat Station μας έδωσε μία πρώτη εικόνα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της κινεζικής ναυαρχίδας.

Xiaomi Mi 12

Στο εσωτερικό του Mi 12 θα έχουμε τον Snapdragon 895 της Qualcomm. Πρόκειται φυσικά για το κορυφαίο chipset της εταιρίας που θα έρθει να αντικαταστήσει τον Snapdragon 888 Plus. Εκτός από τις πληροφορίες για το chipset, μάθαμε κάποιες και για την κάμερα της συσκευής.

Αυτή θα έρχεται από την Samsung και θα έχει μέγεθος 200MP. Πρόκειται για έναν αισθητήρα Olympus που θα χρησιμοποιηθεί και στο Galaxy S22 Ultra. Φυσικά, οι φωτογραφίες θα παράγονται μετά από 16-σε-1 pixel bining και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι στα 12.5MP. Όπως είναι λογικό θα υπάρχει και η δυνατότητα φωτογράφισης στα 200MP. Τέλος, η οθόνη του Mi 12 αναμένεται να είναι curved, με ένα punch-hole για την selfie κάμερα της συσκευής.

Για την ώρα αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες για την ναυαρχίδα της Xiaomi. Σίγουρα ανάμεσα στις πληροφορίες που αναμένουμε για τη συσκευή είναι και η τιμή, η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το τελικό συμπέρασμά. Παρόλα αυτά δεν πιστεύουμε να διαμορφωθεί κάτω από 800€ με την ανηφόρα που έχουν πάρει οι flagship συσκευές της Xiaomi από το σειρά Mi 10 και μετά.

Asus ZenFone 8 Android