Το Xiaomi Mi 11T έρχεται με MediaTek και 120Hz οθόνη;

Από μία ανάρτηση στο Telegram προέκυψαν οι πρώτες πληροφορίες για το Xiaomi Mi 11T! Η νέα συσκευή φέρει την κωδική ονομασία K11R και θα κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά σύντομα.

Xiaomi Mi 10T

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η συσκευή θα κυκλοφορήσει εξοπλισμένη με SoC της MediaTek. Η πιο λογική επιλογή μοιάζει να είναι η χρήση του γνωστού Dimensity 1200. Όσον αφορά την οθόνη, γνωρίζουμε πως ο ρυθμός ανανέωσής της θα πέσει, από τα 144Hz του Mi 10T, στα 120Hz. Παρά την μείωση, θα λέγαμε πως τα νέα μοιάζουν ευχάριστα, αφού λογικά η αλλαγή οφείλεται σε χρήση OLED πάνελ και όχι LCD.

Εκτός από τα παραπάνω, έγινε γνωστό πως η συσκευή θα φέρει κύρια κάμερα 64MP, χρησιμοποιόντας τον αισθητήρα OmniVision OV64B. Ταυτόχρονα, θα διαθέτει ακόμη έναν αισθητήρα, συγκεκριμένα τον IMX355, για ultrawide λήψεις, αλλά και έναν τηλεφακό 3x.

Ταυτόχρονα, αποκαλύφθηκαν οι πρώτες πληροφορίες και για το Redmi K40 Ultra, μία συσκευή που θα γίνει -αρχικά- διαθέσιμη μόνο στην αγορά της Κίνας. Η συσκευή παρουσιάζεται σχεδόν ίδια με το Mi 11T. Η μόνη ουσιώδης διαφορά αφορά την κάμερα. Εκεί ως κύριος αισθητήρας χρησιμοποιείται ο Samsung HM2, ο οποίος έχει ανάλυση 108MP.