Ξέφυγε η Xiaomi, από 749€ η αρχική τιμή της Global έκδοσης του Mi 11

Μπορεί να είμαστε πλήρως απογοητευμένοι με την στρατηγική τιμολόγησης της Xiaomi, αλλά ξέρει καλά τι κάνει. Η Samsung επιμένει στα ίδια λάθη, αφού η σειρά S21 στην Ευρώπη κυκλοφορεί μόνο με Exynos. Έτσι αφήνει το πεδίο ελεύθερο στη Xiaomi ίσως και την Sony που μόνο από αυτές θα δούμε σοβαρές ναυαρχίδες με SnapDragon 888.

Δεν φοβήθηκε να δείξει πως τελικά πρόκειται για ακόμα μία εταιρία που διψάει για χρήμα. Η τιμή του Mi 11 Global για την βασική έκδοση καθορίστηκε στα 749€, δηλαδή στη καλύτερη θα το δούμε Ελλάδα στα 800€… Η τιμή βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής με αυτή του βασικού Galaxy S21 5G και αυτό γιατί το Mi 11 δεν είναι αδιάβροχο με προστασία IP68.

Όταν η Xiaomi καταφέρει να πιστοποιεί τα κινητά της ώστε να είναι αδιάβροχα, δεν θα την εμποδίσει τίποτα να φτάσει και τα 1.000€ για την βασική έκδοση για τις επόμενες ναυαρχίδες της. Δυστυχώς η σειρά Mi έχει σχεδόν χαθεί από τον χάρτη του TechValue με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Για όσους αναζητούν flagship killer στη σωστή τιμή θα πρέπει να κοιτάξουν σε περσινά μοντέλα με SD865 ή κάποιο κουπόνι για αγορά από Κίνα ή να περιμένουν το Redmi ή Poco με SD888 ή SD870.

Asus ZenFone 8 Android