Xiaomi Mi 11: Πρώτη φωτογραφία του πριν την επίσημη παρουσίαση

Ένας μήνας περίπου μας χωρίζει από την κυκλοφορία του Xiaomi Mi 11. Η νέα ναυαρχίδα της κινεζικής εταιρίας αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, οι πληροφορίες μας για αυτό είναι ελάχιστες.

Η συσκευή αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στον Δεκέμβριο και όπως είναι λογικό, το πάρτι των διαρροών έχει ξεκινήσει για τα καλά. Η τελευταία, αφορούσε την εμφάνιση της συσκευής και συγκεκριμένα το μπροστινό τμήμα της. Όπως θα δείτε ολόκληρη η συσκευή είναι καλυμμένοι από την μεγάλη οθόνη, η οποία είναι περικλείεται από συμμετρικά bezels πάνω και κάτω. Παράλληλα, η φωτογραφία μαρτυρά πως η οθόνη είναι curved, όχι μόνο στις δύο άκρες της, αλλά και στο πάνω και κάτω τμήμα της.

Xiaomi Mi 11

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η συσκευή θα φοράει το νέο Snapdragon 888 chipset της Qualcomm. Ταυτόχρονα, οι φήμες κάνουν λόγο για οθόνη ανάλυσης QHD+ στο Pro μοντέλο, με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Τέλος, όσον αφορά την φωτογραφία, η συσκευή λέγεται πως θα έχει κύρια κάμερα 50MP και έναν τηλεφακό 12MP.

Εάν κάποια εφαρμογή του Play Store δεν λειτουργεί σωστά διάβασε εδώ.

OnePlus Nord Android