Στάχτη στα μάτια η έλλειψη φορτιστή στο Xiaomi Mi 11;

Σε μία κίνηση που αρκετοί δεν περίμεναν πρόκειται να προέβη η Κινέζικη Xiaomi. Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρίας Xiaomi Mi 11 δεν θα έχει φορτιστή στο κουτί.

Η απουσία του φορτιστή βέβαια δεν σημαίνει πολλά, αφού σε προηγούμενες συσκευές πάντα συμπεριλάμβανε φορτιστές γρήγορης φόρτισης. Οπότε είναι πολύ πιθανό κάποιος ήδη να έχει έναν.

Xiaomi Mi 11 box

Όμως η απουσία του φορτιστή σε συνδυασμό με την άνοδο της τιμής, σίγουρα δημιουργεί ερωτηματικά και απογοήτευση. Δεν είναι λίγοι οι φίλοι της Xiaomi που έχασαν την “πίστη” τους και πλέον στρέφονται εκεί που τους συμφέρει και δεν περιμένουν αποκλειστικά την Xiaomi. Κάτι που φυσικά ευνοεί τον ανταγωνισμό και εμάς τους καταναλωτές.

Αυτή ακριβώς είναι και η έννοια του TechValue! Να στρεφόμαστε εκεί που αξίζει και συμφέρει, χωρίς να φανατιζόμαστε με εταιρίες που εν τέλει απώτερο στόχο έχουν το κέρδος.

Οι δύο πιο αξιόλογες συσκευές της εταιρίας μέχρι στιγμής: Xiaomi Poco F2 Pro και Poco X3 NFC.

Ας μη βιαζόμαστε όμως να βγάλουμε συμπεράσματα. Αν η Xiaomi διαθέσει τον φορτιστή με μία τυπική χρέωση 10€ ή κάποια άλλη παρόμοια λύση, τότε όλα καλά, όντως το κάνει για να δείξει οικολογικό χαρακτήρα. Αν όμως ο φορτιστής πωλείται μόνο ξεχωριστά και κοστίζει για παράδειγμα πάνω από 25€, τότε θα είναι σίγουρα ένα μεγάλο πλήγμα στον χαρακτήρα της εταιρίας.

Εγκατάσταση Gcam APK.

Asus ZenFone 8 Android