Αδιανόητη ήττα για το iPhone 12 Pro από το Xiaomi Mi 10 Ultra

Όχι, δεν πρόκειται να συγκρίνουμε τις τιμές των iPhone 12 Pro και Xiaomi Mi 10 Ultra ή να αναλύσουμε ποιο είναι το καλύτερο techvalue κινητό, αλλά κάτι πιο ενδιαφέρον!

Θα δούμε πιο από τα δύο κινητά έχει την καλύτερη απόδοση στην βασική κάμερα κατά την εγγραφή βίντεο το βράδυ. Δηλαδή μακράν την πιο δύσκολη δοκιμασία που θα μπορούσε να υποστεί μία κάμερα κινητού.

Την δοκιμή ολοκλήρωσε για ακόμα μία φορά ο δημιουργός περιεχομένου TechTablets. Πιο συγκεκριμένα στην “live” δοκιμασία συγκρίνει iPhone 12 Pro, OnePlus 8T και Xiaomi Mi 10 Ultra.

Στιγμιότυπο από την σύγκριση βίντεο, κοιτάξτε καλά τους φοίνικες

Πάμε όμως κατευθείαν στο ψητό της σύγκρισης. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα το Xiaomi Mi 10 Ultra κατάφερε να καταγράψει το καλύτερο συνολικά βίντεο από τις άλλες 2 συσκευές. Πριν συνεχίσουμε την εν συντομία ανάλυση παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το αποκαλυπτικό βίντεο για πιο πολλές λεπτομέρειες.

“Ξεφτιλίστηκε” ο Bionic A14;

Ίσως το γεγονός πως το Mi 10 Ultra μπορεί και τραβάει καλύτερης ποιότητας βίντεο το βράδυ δεν είναι τόσο σημαντικό όσο αυτό που θα ειπωθεί παρακάτω.

Η Apple φαίνεται να αδυνατεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον Bionic A14 καθώς το αποτέλεσμα δεν έχει να κάνει τόσο με την ανάλυση του αισθητήρα ή την ποιότητα του στην συγκεκριμένη σύγκριση, όσο με το software και το πόσο αποδοτικά συνεργάζεται με το chipset.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως τα chipset των iPhone είναι “κομμένα και ραμμένα” στα μέτρα του λογισμικού (iOS) της Apple και αυτό καθιστά το αποτέλεσμα της παραπάνω σύγκρισης ακόμα πιο ντροπιαστικό.

Τέλος, η σύγκριση για να είναι 100% δίκαιη θα πρέπει να περιμένουμε να ανακοινωθεί ο SnapDragon 875 που θα είναι ο άμεσος ανταγωνιστής του Bionic A14 και όχι όπως τώρα έγινε με τον “παλιό” SD865…

Asus ZenFone 8 Android