Το Xiaomi Mi 10 θα φοράει νέο και πιο γρήγορο τύπο μνήμης! [Επίσημο]

Τι πρέπει να γνωρίζεις;

  • Η Xiaomi ανακοίνωσε πως το επερχόμενο Xiaomi Mi 10 θα φοράει νέο τύπο μνήμης LPDDR5.
  • Η μνήμη RAM LPDDR5 σε γενικές γραμμές θα μπορεί να αποδώσει κατά 30% καλύτερα σε σύγκριση με τον τύπο LPDDR4.
  • Προσφέρει βελτιωμένη διαχείριση αυτονομίας κατά 45%.
Xiaomi mi 10 lpddr5

Όποιος περιμένει την νέα φουρνιά flagship killer 2020 για να αναβαθμίσει τότε σίγουρα σχεδόν όλες οι ελπίδες εναποθέτονται στο Xiaomi Mi 10. Η ανακοίνωση του βρίσκεται πολύ κοντά. Όμως μέχρι να κυκλοφορήσει στην αγορά και να λογικευτεί η τιμή θα περάσει σίγουρα ακόμα 1 μήνας για αγορά από Κίνα και Banggood χωρίς τελωνείο.

Xaomi Mi 10 με LPDDR5

Ο γενικός διευθυντής της Xiaomi δημοσίευσε στο twitter πως το Xiaomi Mi 10 θα φοράει τον νέο τύπο μνήμης RAM LPDDR5. Αναμένεται να ανακοινωθούν 2 εκδόσεις (Mi 10 & Mi 10 Pro) οι οποίες θα υποστηρίζουν 5G, αλλά και LPDDR5. Πάντως είναι τραγικό στην Ελλάδα οι εταιρίες να διαφημίζουν το 5G τόσο πολύ την στιγμή που η τιμή ανά GB είναι από τις υψηλότερες στο κόσμο.

Xiaomi mi 10 lpddr5

Το Mi 10 λοιπόν μάλλον θα έχει και έκδοση που εξοπλίζεται με 12GB RAM σε ενιαίο chip. Μπορεί να αγγίξει ταχύτητες μέχρι και 6.4Gbps και θα βοηθήσει το κινητό ώστε να πιάνει 5G ταχύτητες απροβλημάτιστα.Ο κατασκευαστής της νέας μνήμης RAM που θα εξοπλιστεί η Xiaomi δεν γνωρίζουμε, αλλά συνολικά είναι μόνο 2. Ένα από αυτούς είναι η Samsung που μάλλον θα χρησιμοποιήσει LDDR5 και αυτή για την ναυαρχίδα της Galaxy S20 που θα δούμε τέλη του μήνα.

Xiaomi Mi 10 vs ανταγωνισμός

Ίσως είναι η πρώτη φορά που η Xiaomi θα έχει μπροστά της τόσο ανταγωνισμό. Η Realme με το X2 Pro φάνηκε αποφασισμένη να προσφέρει αντίστοιχες ανταγωνιστικές προτάσεις όπως ακριβώς και η Xiaomi. Φυσικά είναι και η OnePlus στο παιχνίδι, αλλά πάντα με πιο τσιμπημένες τιμές.

Asus ZenFone 8 Android

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.