Τι μπορείς να κάνεις με ένα Xiaomi Mi 10 και Google Camera;

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αγοράζουν συσκευές της Xiaomi, ή άλλων εταιριών, και ψάχνουν τρόπο να βελτιώσουν τις φωτογραφικές τους δυνατότητες. Μία από τις πιο δημοφιλείς λύσεις είναι η εγκατάσταση της Google Camera, μέσω ειδικών Gcam APK που κυκλοφορούν σε ιστοσελίδες όπως το XDA Developers. Το παραπάνω ίσως είναι ακόμη και μονόδρομος σε όσους καταλήγουν να πειράξουν την συσκευή τους εγκαθιστώντας διαφορετική ROM.

Xiaomi Mi 10 Google Camera

Πως τα πάει όμως η Google Camera σε μία σύγχρονη συσκευή; Ο αναγνώστης μας, Ευθύμης Γιαλαμάς, μας δείχνει τα αποτελέσματα της Google Camera και και πως αυτή βελτίωσε τις φωτογραφικές ικανότητες του νέου Xiaomi Mi 10 σε σύγκριση με την ήδη υπάρχουσα εφαρμογή της Xiaomi.

Από ότι φαίνεται η Google Camera αυξάνει αρκετά την ποιότητα των φωτογραφιών του Xiaomi Mi 10. Ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε πως η συσκευή της Xiaomi διαθέτει πολύ καλούς αισθητήρες, που επιτυγχάνουν καλό αποτέλεσμα ακόμη και χωρίς την Google Camera. Θυμίζουμε πως το Mi 10 έρχεται με τέσσερις αισθητήρες κάμερας. Ο κύριος έχει εντυπωσιακό μέγεθος 108MP, με f/1.7 και υποστηρίζει OIS. Δίπλα του βρίσκεται ένας φακός 13MP ultrawide, ενώ υπάρχουν και δύο αισθητήρες 2MP για βάθος και macro.

OnePlus Nord Android