Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες, επίσημη η συνεργασία Xiaomi – Leica

Πριν αρκετούς μήνες το TechValue.gr είχε μεταφέρει την είδηση πως η Leica είναι έτοιμη να δώσει τα χέρια με την Xiaomi. Τώρα, η Xiaomi αποκάλυψε και επίσημα πως ξεκινά μία στρατηγική συνεργασία με τη γνωστή εταιρία του χώρου της φωτογραφίας.

Leica Xiaomi

Το πρώτο αποτέλεσμα αυτής θα το δούμε τον προσεχή Ιούλιο όταν και θα κυκλοφορήσει η πρώτη Xiaomi – Leica συσκευή. Όπως είχαμε μεταφέρει στο παρελθόν, αυτή μάλλον θα είναι το Xiaomi 12 Ultra, μένει όμως να επιβεβαιωθεί. Στην κοινή ανακοίνωση των εταιριών οι δύο εταιρίες δηλώνουν χαρούμενες για τη νέα συνεργασία, μιλώντας με εντυπωσιακά «λόγια» η μία για την άλλη. Η Leica υπόσχεται απαράμιλλες φωτογραφικές επιδόσεις, ενώ η Xiaomi δηλώνει πως πάντα ήθελε να φτάσει σε extreme επίπεδα φωτογραφίας τις συσκευές της. Για περισσότερα Κινητά Xiaomi.

Φυσικά, κρατάμε απόσταση από τις βαρύγδουπες δηλώσεις και αναμένουμε να δούμε στην πράξη το πραγματικό αποτέλεσμα. Για την ιστορία η Leica δεν είναι νέα στο χώρο των smartphone αφού είχε προηγηθεί η συνεργασία με τη Huawei, η οποία βέβαια επηρεάστηκε από τα ban της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

I can only show you the door...