Η info quest εισάγει 2 Xiaomi κινητά με αυτό το κόστος

Οι πληροφορίες δεν σταματάνε να έρχονται για την επίσημη εισαγωγή Xiaomi μοντέλων στη χώρα μας. Όπως πρώτα διαβάσαμε στο techingreek η Info Quest ανέβασε στο διαδίκτυο το επίσημο site για την Xiaomi Greece. Εκεί μαθαίνουμε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που θα λάβουν οι πελάτες της εταιρίας αλλά και την ιδιότητα της εταιρίας σε σχέση με την εισαγωγή των προϊόντων Xiaomi στην Ελλάδα. Εσύ ξέρεις ποια είναι τα καλύτερα κινητά που μπορείς να αγοράσεις αυτή τη στιγμή;

Αν μπείτε λοιπόν στη σελίδα τους θα δείτε πως ο όμιλος Quest είναι ο επίσημος διανομέας της Xiaomi Inc. στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας έτσι την πλειοψηφία των μέχρι τώρα δημοσιευμάτων.

Άλλες πολύ χρήσιμες πληροφορίες που μαθαίνουμε είναι πως οι συσκευές που θα διανέμονται από την Info Quest:

  • Είναι οι international εκδόσεις που προορίζονται για χρήση στην ελληνική αγορά
  • Διαθέτουν οδηγίες χρήσης στα ελληνικά
  • Θα υποστηρίζονται για δύο χρόνια

και το σημαντικότερο

  • θα συνοδεύονται από 2 χρόνια εγγύηση καλή λειτουργίας.

Μην ξεχνάτε πως σήμερα μάθαμε και για τις επίσημες τιμές κυκλοφορίας των δύο μοντέλων που θα κυκλοφορήσουν, καθώς επίσης και τις εκδόσεις αλλά και τα χρώματα. Όλες αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να τις βρείτε παρακάτω.


Update: Έχουμε τις επίσημες τιμές!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και κάποιες μέρες, στη χώρα μας θα γίνει επίσημη εισαγωγή των smartphone της Xiaomi από τον όμιλο Quest. Αυτό που έμενε να μάθουμε ήταν οι τιμές. Ε πλέον το ξέρουμε και αυτό!

xiaomi logo

Τιμές Xiaomi Redmi 3S και Note 3 Pro

Όπως είχαμε αποκαλύψει, τα δύο μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν είναι τα Xiaomi Redmi 3S και Xiaomi Redmi Note 3 (το Pro συγκεκριμένα).

Και για τα δύο μοντέλα οι εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν είναι αυτές με 3GB RAM και 32GB εσωτερική μνήμη. Επίσης, θα είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα, Grey και Gold.

Οι τιμές λοιπόν που περιμέναμε διαμορφώνονται ως εξής:

  • Xiaomi Redmi 3S – €189
  • Xiaomi Redmi Note 3 Pro – €229

Οι τιμές δεν είναι απαγορευτικές θεωρώ. Ήταν βέβαιο ότι θα ήταν ακριβότερες από ότι ενός κινεζομάγαζου απλά δεν ξέραμε πόσο.

Αν η Info Quest παρέχει στις συσκευές και 2 έτη εγγύησης όπως πρέπει τότε νομίζω πως έχουμε δύο πολύ ενδιαφέρουσες νέες προτάσεις στην ελληνική αγορά.

Πώς σας φάνηκαν λοιπόν οι επίσημες τιμές των νέων Xiaomi smartphone στη χώρα μας;


Η Xiaomi έρχεται επίσημα στην Ελλάδα πολύ σύντομα!

8 Δεκεμβρίου 2016

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του techblog φαίνεται πως ήρθε η ώρα να δούμε τα κινητά της Xiaomi επίσημα και στην χώρα μας! H πληροφορία μάλιστα χαρακτηρίζεται ως σχεδόν επιβεβαιωμένη. Περιμένουμε δηλαδή τις επίσημες ανακοινώσεις πλέον.

xiaomi logo

Η Xiaomi στην Ελλάδα – Πως και πότε

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν τα smartphone της Xiaomi να έρχονται πολύ σύντομα στην χώρα μας. Συγκεκριμένα φαίνεται πως οι πρώτες συσκευές θα καταφθάσουν μέσα στον Δεκέμβριο του έτους!

Φυσικά ο τρόπος που θα γίνει η εισαγωγή των κινητών της Xiaomi θα είναι μέσω επίσημου αντιπροσώπου. Η Xiaomi έχει αναπτυχθεί ελάχιστα από μόνη της εκτός Κίνας, και συγκεκριμένα μόνο στην ΝΑ Ασία, οπότε λογικό ήταν αυτή η κίνηση να επιτευχθεί μέσω τοπικού επίσημου αντιπροσώπου.

Ακόμα δεν ξέρουμε ποια από όλα τα μοντέλα της γκάμας θα έρθουν πρώτα. Θα θέλαμε πάντως να δούμε όλα τα μοντέλα τελικά να φτάνουν στην χώρα μας. Ελπίζουμε επίσης ότι τα κινητά που θα έρθουν θα υποστηρίζονται και αναλόγως (για 2 χρόνια) και πως θα είναι τα international μοντέλα.

Παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές αλλά αν προκύψει κάτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Sony