Δυο νέα Xiaomi Mi Gaming Laptop με αρχική τιμή 770€!

Η Xiaomi έχει βγάλει τα πάντα, δηλαδή όχι η ίδια ακριβώς, αλλά οι εταιρείες που αγοράζει ή χρηματοδοτεί! Έχουμε δει πετσέτες μπάνιου, βραστήρα, ηλεκτρική οδοντόβουρτσα και ότι μπορείς να φανταστείς. Αυτό που δεν είχαμε δει όμως ήταν ένα gaming laptop, το οποίο έγινε και αυτό γεγονός! Για την ακρίβεια η Xiaomi ανακοίνωσε 2 διαφορετικές εκδόσεις, φυσικά και τα 2 είναι δυνατά, αλλά η πιο ακριβή έκδοση προσφέρει το κάτι παραπάνω όπως θα δεις.

xiaomi gaming laptop

Το πληκτρολόγιο είναι RGB (φωτιζόμενο) και στα αριστερά έχει 5 ρυθμιζόμενα κουμπιά, κυρίως για τους gamers. Παρόλο όμως που στο μάτι φαίνεται μικρό για laptop με οθόνη 15.6″, ζυγίζει 2.7 κιλά, που σίγουρα είναι πολλά. Αυτό όμως ενδέχεται να συμβαίνει γιατί όπως ισχυρίζεται η Xiaomi, το σύστημα ψύξης είναι το καλύτερο που υπάρχει στην αγορά και έχει προσθέσει μέχρι και κουμπί “turbo cooling”. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι πως πρόκειται για ένα value for money laptop και το πόσο καλό είναι το σύστημα ψύξης… θα το δούμε στη πράξη!

xiaomi gaming laptop

Xiaomi gaming laptop | Το οικονομικό

Και τα δύο έχουν οθόνη 15.6″ τεχνολογίας IPS και ανάλυση FullHD. Παρόλο που πρόκειται για gaming laptop, είναι αρκετά ευχάριστο που βλέπουμε κομψή και συμμαζεμένη σχεδίαση χωρίς περιττά bezel. Θα φοράει chipset της Intel core i5 7ης γενιάς σε συνδυασμό με κάρτα γραφικών Nvidia GTX 1050Ti και 8GB RAM. Αν απορείς τι παιχνίδια μπορεί να σηκώσει μπορείς απλώς να ψάξεις στο YouTube με το μοντέλο της κάρτας γραφικών και το παιχνίδι που σε ενδιαφέρει.

xiaomi gaming laptop

Η τιμή που ανακοινώθηκε για την αγορά της Κίνας είναι περίπου 770€, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το φέρεις Ελλάδα και μάλιστα χωρίς τελωνείο και με απόλυτη ασφάλεια. Για την ώρα θα πρέπει να κάνουμε υπομονή τουλάχιστον 2 μήνες ώστε να κυκλοφορήσει και φυσικά να πέσει σε φυσιολογικά επίπεδα η τιμή του.

Xiaomi gaming laptop | Το τούμπανακι

Το πιο ακριβό Xiaomi Mi Gaming Laptopθα κοστίζει περίπου 1150€ και τα θεωρώ πως είναι πολλά για αυτά που προσφέρει. Η διαφορά είναι ότι θα φοράει intel core i7, πάλι 7ης γενιάς με 16GB RAM. Η αλήθεια είναι πως στα χρήματα αυτά θα ήθελα να έχει 8ης γενιάς chipset. Η κυκλοφορία των Xiaomi Mi Gaming Laptop αναμένεται να ξεκινήσει στη Κίνα 13 Απριλίου.

από

Asus ZenFone 8 Android