Η πρώτη επαφή με το Mi Gaming Laptop της Xiaomi με video

Πριν από έναν μήνα περίπου, ανακοινώσαμε το πρώτο gaming laptop της Xiaomi. Αυτές τις μέρες είχαμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε και το πρώτο Unboxing & Hands-On video από το κανάλι του TechTablets.

Η παραγωγή του Xiaomi Mi Gaming Laptop έγινε σε περιορισμένο αριθμό κομματιών γι αυτό μπορούμε να το βρούμε σε μια ευρύτερη γκάμα τιμών (λίγο τσιμπημένες ίσως), ανάλογα φυσικά και από την έκδοση που επιλέγουμε. Σαν πρώτη εικόνα το laptop της Xiaomi έρχεται σε μια πολύ όμορφη και περιποιημένη συσκευασία.

Αυτό αρχικά που έκανε εντύπωση ήταν το βάρος του, το οποίο ανέρχεται στα 2,75 κιλά και μαζί με τον φορτιστή φτάνει τα 3,25. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, αλλά ο σχεδιασμός του είναι αρκετά προσεγμένος και η κατασκευή του πολύ στιβαρή. Η οθόνη IPS αποδίδει πολύ όμορφα τα χρώματα και προσφέρει μεγάλες γωνίες θέασης.

xiaomi gaming laptop

Έμφαση έχει δοθεί στην ψύξη του Mi Gaming Laptop , όπως άλλωστε απαιτεί κάθε laptop που φέρει τον χαρακτηρισμό “gaming”. Υπάρχει ειδικό πλήκτρο boost έτσι ώστε να μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή αποφόρτιση του συστήματος από τη θερμότητα. Φυσικά διαθέτει πληκτρολόγιο RGB με 3 διαφορετικές ζώνες και πλαϊνές λωρίδες Led.

Λίγα είναι τα αρνητικά που μπορεί να βρει κάποιος για το Xiaomi Mi Gaming Laptop. Σημαντικά μειονέκτημα είναι ότι τα προγράμματά του και τα Windows είναι στα κινέζικα και έπειτα ό,τι δυσκολία μπορούμε να συναντήσουμε κάθε φορά στις αγορές μας από Κίνα (τελωνεία και εγγύηση) εκτός βέβαια και αν ακολουθήσεις αυτό τον οδηγό και το πάρεις από Gearbest τελωνείο 2018.