Το Xiaomi Black Shark gaming smartphone ανακοινώνεται στις 13 Απριλίου

Τις τελευταίες ημέρες έχουν διαρρεύσει νέες πληροφορίες για ένα smartphone της Xiaomi σε συνεργασία με την νέα εταιρία Black Shark. Το ομώνυμο Black Shark, θα είναι gaming smartphone και επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία ανακοίνωσης του.

Το Gaming κινητό της Xiaomi ανακοινώθηκε!

Xiaomi gaming κινητό τηλέφωνο


Xiaomi Black Shark – Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Η Black Shark μέσα από τους social media λογαριασμούς της στην Κίνα επιβεβαίωσε την εμπλοκή της Xiaomi στο εγχείρημα. Δεν ξέρουμε όμως ακριβώς τη σχέση των δύο εταιριών. Δεν γνωρίζουμε αν η Black Shark αποτελεί υπό-brand της ίδιας της Xiaomi ή είναι μία εταιρία που απλώς έχει την στήριξή της, κάτι σαν την ZUK με τη Lenovo δηλαδή. Όπως και να έχει πάντως, το κινητό τηλέφωνο που ετοιμάζουν είναι ένα gaming smartphone, στα χνάρια του Razer Phone.

Xiaomi gaming κινητό τηλέφωνο

Οι τελευταίες πληροφορίες που ανέβηκαν από την Black Shark στο Weibo μας ενημερώνουν πως το smartphone θα ανακοινωθεί στις 13 Απριλίου. Ακόμα, στην δημοσιότητα δόθηκε και ένα σκίτσο του νέου gaming smartphone. Αυτό μας δείχνει το βασικό σχήμα της συσκευής και λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό της κεραία. Ξεκινώντας από την κεραία αυτή θα έχει ένα πρωτότυπο σχήμα Χ με κάθε άκρη της να έχει και μία διαφορετική χρήση. Το σώμα της συσκευής όμως δεν έχει τις έντονες γωνίες που περιμέναμε, αλλά θα έχει καμπύλες. Στα διαφημιστικά σκίτσα κυριαρχεί το πράσινο χρώμα, που θα είναι και το χρώμα του power button.

Xiaomi gaming κινητό τηλέφωνο

Στα των χαρακτηριστικών τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί πλην του επεξεργαστή. Αυτός θα είναι φυσικά ο Snapdragon 845. Με βάση όμως κάποια χαρακτηριστικά που αναφέρονται σε διάφορα benchmarks μπορούμε να εικάσουμε με σχετική ακρίβεια και τα υπόλοιπα specs. Το Black Shark θα διαθέτει 8GB RAM και οθόνη 18:9 FullHD+ με ανάλυση 2160×1080. Το πάνελ μάλιστα θα έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz.

Αυτά είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το Black Shark. Για όλα τα υπόλοιπα φαίνεται πως θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα. Την Παρασκευή 13 Απριλίου θα έχουμε όλες τις πληροφορίες στην  διάθεσή μας από την επίσημη ανακοίνωση.

από 1, 2

Sony