Τα πιο πρόσφατα κινητά της Xiaomi έρχονται με 3 προεγκατεστημένους browser…!

Το γεγονός ότι η Xiaomi κατευθύνεται προς τις offline πωλήσεις και σε χρήστες που δεν γνωρίζουν ακριβώς τι αγοράζουν ή τι τους προτείνουν οι πωλητές είναι γνωστό, αλλά τώρα πέρασε σε next level η κατρακύλα! Πλέον τα πιο πρόσφατα κινητά τηλέφωνα της εταιρείας έρχονται με 3 browser προεγκατεστημένους…!

Το λειτουργικό σύστημα MIUI της Xiaomi είναι γνωστό ότι έρχεται με μια σειρά από προεγκατεστημένες εφαρμογές bloatware και φαίνεται ότι το πρόγραμμα περιήγησης Opera είναι ένα από αυτά. Η εφαρμογή Opera είναι πλέον διαθέσιμη στις Global ROM, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να απεγκατασταθεί στην ινδική έκδοση του MIUI.

Xiaomi Poco F3

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες στην Ινδία είναι κολλημένοι με το πρόγραμμα περιήγησης Opera, ακόμη και αν δεν το θέλουν. Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες στη Ρωσία, την Ταϊβάν και την Ευρώπη δεν χρειάζεται να ανησυχούν για αυτό το ζήτημα, καθώς η εφαρμογή Opera δεν υπάρχει στις παγκόσμιες ROM τους. Μένει να δούμε αν η Xiaomi θα αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα στο μέλλον ή όχι.

Αυτή η κίνηση αποτυπώνει την απόγνωση της Xiaomi για έσοδα, χειροτερεύοντας όμως το MIUI. Η πραγματική πρόθεση της εταιρείας είναι να μην μπορεί να γίνει απεγκατάσταση ο Opera browser, αλλά ευτυχώς για εμάς, αυτό δεν “επιτρέπεται” στην ΕΕ.

Asus ZenFone 8 Android