Η Xiaomi λίγο πριν το “λουκέτο” ανακοινώνει 5 χρόνια αναβαθμίσεις

Είναι γνωστή η τακτική της Xiaomi να μην ανακοινώνει και να μην αναφέρεται καθόλου στο πρόγραμμα αναβαθμίσεων των συσκευών της, με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις. Η συντριπτική πλειονότητα των κινητών της λαμβάνει μόλις 1 με 2 χρόνια αναβαθμίσεων, την στιγμή που ο ανταγωνισμός προσφέρει πολλά περισσότερα και μάλιστα χωρίς να ανεβαίνει το κόστος, συγκριτικά με αντίστοιχες προτάσεις σαν σύνολο από άλλα brand.

xiaomi 5 χρόνια αναβαθμίσεις

5 χρόνια αναβαθμίσεων από την Xiaomi

Η Xiaomi πλέον όπως όλα δείχνουν, ξεκινώντας με την σειρά Xiaomi 13T, θα προσπαθήσει να κάνει μία μεγάλη στροφή για να αποφύγει ένα ενδεχόμενο “λουκέτο”. Στο TechValue με εμπειρία που ξεπερνάει τα 10 χρόνια στο χώρο, βλέπουμε πόσο έχει πέσει η Xiaomi στα μάτια των καταναλωτών. Εξάλλου η στροφή της εταιρείας στις offline πωλήσεις τα λέει όλα για όποιον γνωρίζει κάτι παραπάνω.


Τι είναι το PayPal για το κινητό σου;


Έτσι λοιπόν όπως η Xiaomi ανακοίνωσε και πιο συγκεκριμένα ο Daniel Desjarlais (Xiaomi Communications Director), το Xiaomi 13T και 13T Pro θα απολαύσουν 4 μεγάλες ενημερώσεις Android, αλλά και 5 χρόνια αναβαθμίσεις ασφαλείας. Αυτό σημαίνει πως θα φτάσει μέχρι το Android 17, αφού κυκλοφορεί με Android 13.

Αν η Xiaomi περίμενε ακόμα λίγο για την κυκλοφορία του Android 14, που αυτό έπρεπε να κάνει, η σειρά Xiaomi 13T θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και το Android 18. Τέλος, καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι για την ποιότητα των αναβαθμίσεων μακροπρόθεσμα, καθώς ακόμα και τώρα τα bug δίνουν και παίρνουν μετά από αναβαθμίσεις στα κινητά της Xiaomi.


Θα καταφέρει άραγε η σειρά 13T να κερδίσει μία θέση στη λίστα με τα καλύτερα κινητά για το 2023;


Asus ZenFone 8 Android