Διαρροή επιβεβαιώνει τα χαρακτηριστικά του Xiaomi 12 Ultra

Λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη αποκάλυψή του το Xiaomi 12 Ultra αποκαλύπτεται μέσω διαρροών. Η κορυφαία συσκευή της Xiaomi αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στον Ιούλιο, όμως πλέον γνωρίζουμε αρκετές πληροφορίες για αυτή.

post

Αρχικά έχουμε την 6.7″ οθόνη τεχνολογίας LTPO AMOLED με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Στο εσωτερικό της συσκευής φυσικά και θα βρίσκεται ο νέος Snapdragon 8+ Gen1, ενώ η εσωτερική μνήμη θα είναι στα 256GB και στα 512GB, ανάλογα την έκδοση. Το Xiaomi 12 Ultra θα φορτίζει στα 67W ενσύρματα και στα 50W ασύρματα ενώ η μπαταρία του έχει μέγεθος 4,800mAh. Αξίζει να σημειωθεί πως το Xiaomi 12 Pro φορτίζει στα 120W ενσύρματα, κάτι που μας βάζει σε σκέψεις για την ορθότητα των διαρροών σε αυτό το κομμάτι.

Όλα τα κινητά της Xiaomi σε λίστα

Όσον αφορά την κάμερα, οι πληροφορίες λένε πως παρά τη νέα συνεργασία με τη Leica, δεν θα υπάρξει σημαντική αλλαγή στο hardware της. Θα παραμείνει ο 50MP κύριος αισθητήρας, μαζί με τον τηλεφακό 5x στα 48MP, έναν αισθητήρα 48MP για ultrawide και θα προστεθεί ένας νέος αισθητήρας 3D ToF.

Τέλος, δεν είναι γνωστό αν στη πίσω πλευρά θα υπάρξει δεύτερη οθόνη, ή αν θα θα τοποθετηθεί το χαρακτηριστικό logo της Leica.

I can only show you the door...