Αγώνας δρόμου από την Xiaomi για την παρουσίαση του Xiaomi 12

Λίγες ημέρες πριν την αποκάλυψη του νέου κορυφαίου chipset της Qualcomm, οι κατασκευαστές έχουν βρεθεί σε έναν άτυπο αγώνα δρόμου. Η Motorola και η Xiaomi έχουν θέσει ως στόχο να γίνουν οι πρώτοι κατασκευαστές που θα κυκλοφορήσουν συσκευή με το νέο αυτό chipset.

Xiaomi Mi 12 200MP κάμερα

Σύμφωνα με τις φήμες η Xiaomi ετοιμάζεται να αποκαλύψει το Xiaomi 12, στις 12/12. Το παραπάνω θα χρησιμοποιηθεί και ως marketing trick, ενώ θα απέχει μόλις 12 ημέρες από την παρουσίαση του chipset της Qualcomm, στις 30 Νοεμβρίου. Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, η Xiaomi μάλλον θα κάνει στροφή στις curved οθόνες. Το Xiaomi 12 θα έχει οθόνη ανάλυσης 2Κ, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, και κάμερα μέσα σε punch hole. Σύμφωνα με τις διαρροές τον κύριο αισθητήρα των 50MP της κάμερας επιμελείται η Samsung ή η Sony, ενώ θα υπάρχει και φόρτιση στα 120W.

Το Xiaomi 12 όπως είναι λογικό θα γίνει διαθέσιμο με το MIUI 13, το οποίο ίσως παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ίδιο event. Την ίδια ημέρα ίσως δούμε και το Xiaomi 12X, ενώ όσοι περιμένουν για την Ultra έκδοση θα κάνουν υπομονή μέχρι και τα μέσα του 2022.

I can only show you the door...