Διαρροή επιβεβαιώνει τα χαρακτηριστικά του Xiaomi 12 Lite

Μπορεί πρόσφατα η Xiaomi να αποκάλυψε τρία νέα μέρη της σειράς Xiaomi 12, ωστόσο είναι σίγουρο πως δεν θα σταματήσει εκεί. Η κυκλοφορία του 12 Ultra είναι σχεδόν επιβεβαιωμένη, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το φθηνότερο Xiaomi 12 Lite.

post

Όπως και πέρυσι με το Mi 11 Lite έτσι και φέτος το Xiaomi 12 lite στοχεύει στην μεσαία κατηγορία. Μία διαρροή επιβεβαίωσε τα χαρακτηριστικά της νέας συσκευής τα οποία όμως δεν μας εντυπωσιάζουν. Αυτό συμβαίνει διότι έχουμε να κάνουμε με μία συσκευή πανομοιότυπη με τον προκάτοχό της. Στο εσωτερικό έχουμε πάλι τον Snapdragon 778G μαζί με 6GB ή 8GB μνήμης RAM. Αντίστοιχα ίδιες είναι και οι κάμερες, με την κύρια να έχει ανάλυση 64MP με OIS και να συνοδεύεται με μία 8MP ultra wide και ακόμη μία macro στα 5MP. Μία αλλαγή υπάρχει στη selfie κάμερα με την ανάλυσή της να πέφτει από τα 20MP στα 16MP!

Αντίστοιχα αλλαγές υπάρχουν και στην AMOLED 6.5″ οθόνη, η οποία πλέον θα ανανεώνεται στα 120Hz αντί για 90Hz. Βελτίωση υπάρχει και στο κομμάτι της αυτονομίας, με τη μπαταρία πλέον να είναι στα 4,500mAh και να φορτίζει στα 67W (33W για το Mi 11 Lite). Μία αλλαγή που ίσως διχάσει είναι η επιλογή curved οθόνης, έναντι της flat που υπήρχε στο Mi 11 Lite.

Η συσκευή αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στους επόμενους μήνες, με την ανταγωνιστική τιμολόγησή της σε σχέση και με το Xiaomi 12X να είναι σημαντική για την πορεία της. Όλα Τα Κινητά Xiaomi εδώ σε λίστα.