Μεγάλη καθυστέρηση από την Xiaomi, τώρα παίρνει MIUI 14 Beta το 12 Lite…

Η Xiaomi εκεί που είχε δείξει κάποια ελάχιστα σημάδια βελτίωσης με την ανακοίνωση της σειράς 13 και λίγο καλύτερες τιμές σε σχέση με τα 2 προηγούμενα χρόνια, φαίνεται τελικά πως δεν βάζει μυαλό για να μαζέψει τα λάθη της. Όπως φάνηκε πρόσφατα, συνεχίζει να ανακοινώνει smartphones λες και είναι καραμέλες με αποτέλεσμα να χειροτερεύει η υποστήριξη των Xiaomi Κινητών, αλλά και η ποιότητα του λογισμικού της, δηλαδή του MIUI. Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που δηλώνουν απογοητευμένοι από το MIUI τον τελευταίο χρόνο, δηλώντας διάφορα bugs.

Xiaomi 12 Lite MIUI 14

Αυτά φαίνεται να επιβεβαιώνονται αφού ένα καινούργιο και σημαντικό smartphone της εταιρείας δεν έχει πάρει ακόμα MIUI 14. Μόλις σήμερα η εταιρεία μέσα από την σελίδα της στο Facebook ανακοίνωσε πως όποιος επιθυμεί μπορεί να στείλει αίτηση για την πρώτη ανοιχτή beta για το MIUI 14 στο Xiaomi 12 Lite. Όπως αναφέρει, θα επιλεχθούν μόνο κάποιοι ελάχιστοι χρήστες για να κάνουν το debug οι ίδιοι για την Xiaomi…

Xiaomi 12 Lite MIUI 14

Εταιρείες όπως Samsung, OnePlus και Google προσφέρουν ήδη πολύ καλύτερη υποστήριξη και μάλιστα σε πιο οικονομικές συσκευές μερικές φορές. Αν η Xiaomi δεν λύσει το κρίσιμο πρόβλημα με το θέμα της υποστήριξης, είναι σχεδόν βέβαιο πως σύντομα θα την δούμε να χάνει ξανά ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Η υποστήριξη με αναβαθμίσεις λογισμικού είναι κάτι που πλέον πρέπει απασχολεί όλους τους χρήστες.

Asus ZenFone 8 Android