Συμβουλή από την Xiaomi αν το κινητό σου υπερθερμαίνεται

Ακόμα μια συμβουλή έρχεται για να δώσει η Xiaomi στους χρήστες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με υψηλές θερμοκρασίες χωρίς κάποιον εμφανή λόγο. Σύμφωνα λοιπόν με την Xiaomi, αλλά και το feedback που έχει συλλέξει από τους χρήστες, πολλές φορές όταν το κινητό βρίσκεται σε τσέπη ή σε τσάντα, πολλές φορές παρατηρείται αύξηση της θερμοκρασίας. Για αυτό ακριβώς το πρόβλημα, η εταιρεία μέσα από το επίσημο forum δίνει δυο συμβουλές για την αντιμετώπισή του.

Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε πώς μπορείς να βελτιώσεις την απόδοση του Xiaomi σου.

xiaomi θερμοκρασία πρόβλημα

1] Pocket Mode

  • Αν το Pocket Mode είναι απενεργοποιημένο, είναι λογικό η οθόνη και τα κουμπιά να πατιούνται συνεχώς άθελά μας. Ακόμα και αν η οθόνη παραμένει απενεργοποιημένη, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Σύμφωνα με τη Xiaomi, ενεργοποιώντας το pocket mode από τις ρυθμίσεις η συσκευή θα καταλαβαίνει πότε βρίσκεται σε τσέπη ή τσάντα και θα απενεργοποιούνται κουμπιά και gestures, ώστε να μην καταναλώνουν ενέργεια και αυξάνουν τη θερμοκρασία της συσκευής όταν πατιούνται κατά λάθος.

Ενεργοποίησε το Pocket Mode από τις Ρυθμίσεις > Οθόνη κλειδώματος > Σύνθετες ρυθμίσεις > Λειτουργία τσέπης

2] Mi Sync

  • Το Mi Sync και γενικότερα το sync σε κάθε smartphone είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η μπαταρία συνήθως θέλει φόρτιση στο τέλος της ημέρας. Απενεργοποιώντας το Mi Sync, θα εξοικονομήσεις αρκετή μπαταρία και φυσικά θα εξασφαλίσεις πως το κινητό σου δεν θα ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες. Βέβαια, μια τέτοια συμβουλή από τη Xiaomi δεν είναι ό,τι πιο έξυπνο, αφού έτσι δεν θα σου έρχονται ειδοποιήσεις ούτε για email. Σίγουρα όμως είναι μια καλή λύση για ώρα ανάγκης ή αν δεν χρειαζόμαστε τις ειδοποιήσεις.

Απενεργοποίηση το Mi Sync από τις Ρυθμίσεις > Συγχρονισμός > Συγχρονισμός.

από

Asus ZenFone 8 Android