Στο “πάτο” η Xiaomi | Ετοιμάζει επιστροφή με Poco και SnapDragon 8Gen1!

Μπορεί η Xiaomi να προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από εμάς τους Power Users που περιμένουμε την τέλεια στιγμή σαν αρπακτικά με απίστευτη ακρίβεια (!) για να αγοράσουμε το επόμενο μας κινητό, αλλά ευτυχώς για εμάς δεν είναι τόσο εύκολο. Η Xiaomi πάντα θα χρειάζεται έστω ένα smartphone κάθε χρόνο για να ικανοποιεί τους διαβασμένους καταναλωτές, γιατί αρχικά αυτό ήταν το πλάνο της εταιρίας που πλέον εγκαταλείπει σταδιακά. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως η ανοδική της πορεία έχει μειωθεί…

image

Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής το Xiaomi Redmi K50 Gaming που προορίζεται για την Κίνα, σύντομα θα βγει και σε Global έκδοση ως Poco F4 GT. Πρόκειται για ένα κινητό με δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά, αφού θα έρχεται με SnapDragon 8 Gen 1, WiFi 6E, Gorilla Glass Victus, στερεοφωνικό ήχο και όχι μόνο.

Η αρχική του τιμή θα διαμορφωθεί περίπου στα 499€ ή και παραπάνω, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά πως σε μόλις μερικούς μήνες από την κυκλοφορία του η τιμή του θα μειωθεί αρκετά στις γνωστές μηχανές σύγκρισης τιμών, αλλά και στο Banggood με κουπόνι, όπως ακριβώς έγινε και με το Poco F3. Για να δούμε! Όλα τα SmartPhone Xiaomi.