Το νέο MIUI 13 της Xiaomi “κλείνει το μάτι” στο UI της Realme!

Ότι ο ένας αντιγράφει τον άλλον δεν είναι φρέσκα νέα και φυσικά δεν είναι κακό αφού τις πιο πολλές φορές ωφελεί τον ανταγωνισμό και εν τέλει εμάς τους καταναλωτές.

Πριν λίγες μέρες διέρρευσε βίντεο με το MIUI 13 και το εφέ λειτουργίας που θα εμφανίζει το Power Button μετά από παρατεταμένο πάτημα. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η Xiaomi φαίνεται να αντέγραψε το Realme UI ( ColorOS ) και το εφέ είναι σχεδόν ίδιο με αυτό του δεύτερου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο με το MIUI 13 που διέρρευσε με το εφέ και φαίνεται ξεκάθαρα πως η Xiaomi το εμπνεύστηκε από το UI της Realme.

Το Realme UI προσωπικά θα το χαρακτηρούσα κάτι ανάμεσα σε OxygenOS και MIUI, με συχνά update που θυμίζουν δυνατή υποστήριξη σε επίπεδο Nokia. Είναι σταθερό, γρήγορο, ελαφρύ και κοντά σε stock.

Για πολλές εφαρμογές όπως τον dialer, επαφές και για τα SMS χρησιμοποιεί τις επίσημες εφαρμογές της Google, κάτι αρκετά θετικό. Αν είχα μπροστά μου 2 πανομοιότυπες συσκευές και το μόνο δίλημμα ήταν το UI ανάμεσα σε ColorOS και MIUI θα επέλεγα σίγουρα Realme.

Asus ZenFone 8 Android