Η Xiaomi ετοιμάζει είσοδο στην Αγγλία μέσω του δικτύου Three

Την επέκτασή της στην Δύση συνεχίζει η Xiaomi και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς. Μετά την Ελλάδα, μέσω συνεργασίας με την Info Quest, και την Ιταλία που είχαμε ανεξάρτητη είσοδο, τώρα η Κινέζικη εταιρία θα επεκταθεί σε πολλές ακόμα αγορές της Ευρώπης. Επόμενη στάση είναι η Αγγλία αλλά παράλληλα ακολουθούν κι άλλες χώρες.

Xiaomi σε Αγγλία, Ολλανδία και πολλές άλλες χώρες

Η επόμενη κίνηση της Xiaomi, που θα την φέρει άμεσα σε πολλές χώρες είναι μέσω στρατηγικής συνεργασίας με την CK Hutchison Holdings. Η CK Hutchison είναι η “μαμά” εταιρία της Αγγλικής Three που είναι τηλεπικοινωνιακός πάροχος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η CK Hutchison έχει όμως μερίδιο σε πολλές ακόμα εταιρίες σε άλλες χώρες. Στην Ευρώπη θα δούμε σύντομα τα Xiaomi smartphone σε Ολλανδία, Αυστρία, Δανία, Σουηδία, Ιρλανδία, Ιταλία. Στην Ιταλία όπως είπαμε υπάρχει ήδη παρουσία της Xiaomi μέσω επίσημου Mi Store. Τώρα όμως θα έχουμε και προώθηση μέσω της Three που έχει παρουσία και στην Ιταλία.

Xiaomi Three UK

Η νέα αυτή συνεργασία θα φέρει όχι μόνο smartphones, αλλά και πολλές από τις IoT συσκευές της Xiaomi σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό. Μέσω της CK Hutchison ανά τον κόσμο η Xiaomi θα φτάσει σε περίπου 17.700 βιτρίνες και 130 εκατομμύρια νέους καταναλωτές.

Με την Xiaomi να επεκτείνεται συνέχεια σε όλο τον κόσμο μία μόνο απορία δημιουργείται. Θα καταφέρει η Κινέζικη εταιρία να μπει ποτέ στην Αμερικάνικη αγορά, και αν ναι, πότε;

πηγή

Sony