Xcable μαγνητικό Micro USB καλώδιο για smartphones

Αρκετά με τα κινητά γι αυτό το καλοκαίρι, αυτή τη φορά θα αξιολογήσω ένα έξυπνο gadget. Πρόκειται για το Xcable, ένα Κινέζικο μαγνητικό (magnetic) Micro USB καλώδιο για οποιαδήποτε συσκευή έχει Micro USB θύρα. Μου κόστισε περίπου 10 ευρώ από Κίνα και είναι μια αγορά που δεν έχω μετανιώσει.

https://www.youtube.com/watch?v=9phtn2QkLR8


Δεν πρόκειται για διαφήμιση ή κάτι τέτοιο, το προϊόν είναι Κινέζικο και προέρχεται από μικρή εταιρεία. Υπάρχουν και άλλα μαγνητικά Micro USB καλώδια από Κίνα αλλά θεώρησα το Xcable ως το καλύτερο. Στο κουτί υπάρχει ένα καλώδιο USB 1 μέτρου, 2 ψείρες μεταλλικές και ένα εργαλείο για την αφαίρεσή τους. Η αφαίρεση δεν είναι εύκολη αφού η ψείρα κουμπώνει πολύ σφικτά.

Xcable-box

Χρησιμοποιώ το Xcable εδώ και 2 βδομάδες και στα πλεονεκτήματα του θα συμπεριλάβω, τη σύνδεση και από τις 2 πλευρές. Πολύ σημαντικό πως στο αυτοκίνητο μου έχει λύσει τα χέρια, όπου δε χρειάζομαι 2 χέρια για να συνδέσω το κινητό με το φορτιστή. Και τέλος, την εύκολη και άμεση σύνδεση με φωτεινή ένδειξη.

LG G2 Xcable μαγνητικό καλώδιο

Θέλει προσοχή, τραβάει ρινίσματα σιδήρου τα όποια με δυσκολία αφαιρούνται, στο δικό μου ήδη έχουν κολλήσει μερικά και τα πολύ μικρά δεν μπορώ να τα αφαιρέσω, αλλά ίσως ένας πιο δυνατός μαγνήτης να τα καθαρίσει. Τέλος, πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου το καλώδιο αφού δεν μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα και δεν είναι δυνατή η φόρτιση με άλλ Micro USB καλώδια.

μαγνητικό micro usb

Αυτά από το Xcable, προσωπικά με έχει βολέψει και αν το σκέφτεστε να το αγοράσετε να το κάνετε με δική σας ευθύνη. Η δοκιμή έγινε σε LG G2 smartphone και LG G Pad 8.3 tablet όπου κούμπωσε και δούλεψε κανονικά. Δεν είναι επώνυμο προϊόν και όπως καταλαβαίνεται αναπάντεχα μπορεί να συμβούν με ένα τέτοιο gadget.

Asus ZenFone 8 Android